Visionboard 2017

03/01/2017, In: Persoonlijk
0

Ook dit jaar heb ik weer even de tijd genomen om een Visionboard te maken. Waarom?
Omdat ik me ook dit jaar weer bewust wil zijn wat ik wil bereiken, zodat ik aan het einde kan zien hoe ik ben gegroeid. Ook is het leuk om een doel te stellen, of meerdere doelen, zodat ik me nuttig voel.
Nuttig in de zin van, ik ben ergens mee bezig, ik groei en ik blijf mezelf ontwikkelen. Ik sta niet stil.
Dus ook dit jaar een visionboard:

Als eerste de bloem, die niet alleen staat voor de bloem zelf. Als eerste staat die voor de schoonheid van de natuur, waar ik ook dit jaar weer bewust mee bezig wil zien. Doormiddel van het genieten van de kleine dingen, zoals bloemen. Maar het ook te laten zien in fotografie. Het fotograferen in de natuur is zo leuk en mooi om te doen, en daar moeten we zuinig op zijn. We hebben maar één aarde en die wil ik graag doorgeven. Dus een simpel plaatje van een bloem, is voor mij een mooi verhaal.

Als tweede ‘All of me, loves all of you’ een hele mooi tekst. Die slaat op mijn relatie, waar ik ook dit jaar weer veel aandacht in wil steken. Samen nog meer groeien en nog meer een team vormen, open stellen en vertrouwen op elkaar.

Als derde de smoothie, waarmee ik niet alleen maar bedoel dat ik smoothies ga maken. Maar voor mij staat het voor de balans van gezond eten. Ik vind het namelijk belangrijk om een balans te vinden, het hoeft niet 100% gezond, want ik kan ook echt wel genieten van een snack of een lekkere zelfgebakken taart, maar de basis wil ik goed hebben. Hierdoor voel ik me beter, dus daarom wil ik me daar ook dit jaar weer bewust mee bezig houden.

Als vierde thee, met de tekst: Drink tea, read books, be happy. Hiermee wil ik laten zien, dat ik me bewust bezig wil houden met momenten voor mezelf. Vorige jaar wilde ik graag alle delen van Harry Potter weer gaan lezen, maar dat heb ik helemaal niet gedaan. Ik kan zo ontspannen met een kop thee en een goed boek, maar ik nam daar veel te weinig tijd voor. Dat ga ik in 2017 anders doen!

Als vijfde Yoga. Afgelopen jaar heb ik het met veel plezier gedaan, maar de lessen die ik volgde bij Basic-fit zijn niet echt meer mijn ding. Dat ik stop met de lessen, betekent niet dat ik stop met yoga, want ik vind het echt super fijn. Ik heb nu apps waar ik een aantal lessen kan volgens, zodat ik thuis helemaal kan ontspannen en ik heb ook een introductie gehad bij ‘hangmat-yoga’ dat ik echt geweldig wordt. Dus ook 2017 word een geweldig yoga-jaar!

Als zesde fruit, afgelopen jaar heb ik ook gezocht naar de balans met gezond eten. Die heb ik redelijk gevonden, maar het eten van fruit blijf ik lastig vinden. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch een beetje te lui was om het te pakken. Je pakt veel makkelijker een koekje, want die hoef je niet meer te schillen of schoon te maken. Dit jaar ga ik dat zeker anders doen en ga ik meer fruit eten, zoals het hoort, haha!

Als zevende Harry Potter boeken lezen, deze spreekt echt voor zich. Ik ga hier de tijd voor nemen en het liefst allemaal in het Engels.

Als achtste Netflix & Chill, ook dit zijn de momentjes voor mezelf. Deze mag ik mezelf gunnen en zo kan ik ook ontspannen. Niet alleen de series, die zeer verslavend zijn zijn leuk, maar ook de documentaires waar ik enorm veel kennis uit haal. En dat terwijl je lekker ontspannen op de bank zit, wat wil je nog meer.

Als negende hardlopen, afgelopen jaar ben ik daarmee gestart en het gaat super goed. Ik loop meestal 2x in de week en dat ga ik lekker blijven doen. Het is een perfecte manier om cardio te trainen, wat ik ook zeker doe naast de yoga en mijn krachttraining.

Kortom, een sportief, gezond en ontspannen jaar! Zo ziet mijn ideale 2017 eruit!

Q: Wat kan er volgens jou niet ontbreken in 2017?

    • Dionne Keizer
    • 03/01/2017
    Beantwoorden

    De Harry Potter boeken lezen is altijd een fantastisch goed voornemen. Op de een of andere manier word je die boeken nooit zat. Ik niet in ieder geval

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk