This is my life… #1

29/05/2017, In: Persoonlijk
0

This is my life…
Als ik dit zo lees, dan kan ik er niks aan doen, dan krijg ik namelijk meteen het lied erbij.
Voor de mensen die nog niet uit het ‘stenen-tijdperk’ komen en echt geen idee hebben waar ik het over heb..

Eigenlijk is dit ook ver voor mijn tijd, maar ik heb wat voor ‘oude’ muziek. Daar zal ik nu maar niet over beginnen. Wat ik met dit artikel wil laten zien, is mijn leven.
Ik heb eerder een ‘Weekoverzicht’ en een ‘Photo Dairy’ gemaakt, wat ik echt super leuk vond.
Nu wilde ik ook elke week een soort van update geven en delen wat ik met jullie zou willen delen.
Want als ik eerlijk ben, ik zal echt niet alles gaan delen en sommige dingen zou ik echt privé houden.
Nu hoor ik sommige van jullie al zeggen, waarom begin je er dan aan.
Nou, daar heb ik wel een goede reden voor, ik wil namelijk van elke week de leuke dingen laten zien.
Niet omdat mijn leven zo perfect is, want geloof me een perfect leven bestaat niet. En ik zou het niet eens willen, want dat lijkt me oersaai!
Maar om te zien, dat het belangrijk is om van de mooie (soms kleine) dingen te genieten en de focus te houden op het positieve. Dus vandaar, start ik vanaf nu, een wekelijks artikel: This is my life…

 

Maandag:
Start van de week. Ik begon met het maken van een video, waarin ik onder andere een geweldig t-shirt liet zien. Daarnaast ben ik ook nog eens druk geweest met het maken van een ‘vegan-worteltaart’. Ik verlies namelijk elk jaar de uitslag van ‘Wie is de mol?’ Afgelopen seizoen was ik er zo van overtuigd dat het Jochem was, dat ik daar dus een weddenschap bij aanging, met als deal: een ‘vegan-worteltaart’. VERLOREN! Nou vond ik het geen straf om die te maken, dus ging ik lekker aan de slag. Die avond ging ik op bezoek bij Sara, een goede vriendin van mij, en moest ik daar mijn kleine rode autootje parkeren. Ik moet eerlijk zijn, ik was best wel even trots op het file parkeren. Die trots duurde alleen niet heel lang, want toen ik uitstapte, bleek het in mijn hoofd er een stuk rooskleuriger uit te zien dan in het echt. Jammer, maar ik heb me de moeite bespaart en het geïncasseerd, so be it! We hebben die avond gezellig bijgeklets onder het genot van een biertje, no worries, het was een 0.0 biertje, want ik drink niet als ik nog moet rijden. Anders zou ik helemaal nergens meer kunnen parkeren..

Dinsdag:
Een selfie, maar wat een verschil met de foto van maandag. Ik was eindelijk weer naar de kapper gegaan. Het was echt hoognodig, want het was erg dood. Ook had ik hiervoor een lange bob, met de nadruk op lang, maar dat was ook nooit meer goed geknipt. Nu even een mooi kapsel, waar ik echt even aan moest wennen, maar ik ben er erg blij mee. Aan het einde hebben we de dag afgesloten met een ijsje van de Bernardo’s. Ik was even bang, sinds ik veganistisch eet, ik hier geen ijsje meer zou kunnen halen. Gelukkig heb ik even contact opgenomen en konden ze me geruststellen dat alle fruit smaken veganistisch waren. Yes!!

Woensdag:

Vanochtend begon de dag in een ritje met de auto, naar mijn fysio. Misschien had je het een beetje op mijn sociale media kunnen zien, maar ik zit een beetje in de kreukels. Hierover ga ik niet te veel zeggen, omdat ik het niet nodig vind om dit te delen. Zoals ik hierboven al aangaf, ik wil  vooral de hoogte punten delen, en dat was een autoritje. Het is fijn om het autorijden weer op te kunnen bouwen en me niet meer zo afhankelijk te voelen. Ook schrok ik me die ochtend rot van de ‘ramenwassers’. Ze kondigen wel altijd aan dat ze komen, maar komen die dag meestal nooit. En dan vergeet ik het weer. Maar ach, onze mooie ramen zijn weer helemaal schoon. Wat ik ook echt leuk vind is dat mijn ‘avocado-project’ heel goed gaat. Mijn plantje doet het super goed en ik kan niet wachten tot de bladeren wat groter worden. Ik ben ook op mijn galarij bezig geweest met de plantjes, want het is wel belangrijk om een beetje bezig te blijven, voor zover dat allemaal lukt natuurlijk. En uiteindelijk sloten we de dag af, met een zelf gemaakte (vegan) pizza!

 

Donderdag:
Vandaag was het hemelvaart, een dag waarop ik eigenlijk nooit wat bijzonders doe. Vandaag hebben we rustig aan gedaan en zijn we bij mijn ouders pannenkoeken gaan bakken. Ik had zelf wat ingrediënten  meegenomen om vegan-pannenkoeken te maken. Toch gezellig om zo met elkaar te eten. Aan het einde van de dag kreeg ik het koud, heel raar, want het was 27 graden. De hond lag helemaal uitgeteld, en ik had ijskoude voeten, en omdat het een familiekwaaltje is, moest ik even een foto maken van mijn ‘sokken-in-slippers’ en mijn vaders zijn ‘sokken-in-slippers’. De appel valt toch niet ver van de boom…

Vrijdag:

Vandaag had ik mijn mini-wandelingetje naar mijn ouders weer gemaakt, want die wonen letterlijk 500m verderop. Ik heb weer even geknuffeld met de liefste hond, Bo en mijn pannenkoekenmix opgemaakt. Daar heb ik lekker nog een aantal dagen van kunnen eten. Voor de rest heb ik heerlijk genoten van het weer, want als je moeilijk te been bent, dan moet ik wel ‘vrijwillig-verplicht’ genieten van de zon. Haha!

Zaterdag:

Bloed, maar dan ook bloed heet. We gingen die avond lekker BBQ-en, en ja dat kan ook makkelijk als vegan! Vond ik eindelijk mijn geweldige vijzel, naar een lange zoektocht en hebben we genoten van een mooie zonsondergang! Een mooie, rustige, relaxte, maar vooral warme dag!

Zondag:

Vandaag stond in het teken voor mijn obsessie voor tomaten. Eerst genoten van mijn verse tomatensap en daarna een bakje met tomaten en heerlijke kruiden. Toen kwam ik erachter dat er een nieuwe aflevering van Pretty Little Lairs online stond, dus die moest ik even zien.
Ook het avond eten was lekker makkelijk, van de BBQ van gisteren had ik namelijk wat dingen over en die heb ik even onder de grill gestopt, ging prima! Deze grill heb ik trouwens gevonden bij de Action, een geweldig ding met een marmeren plaat en dat voor ongeveer €15!!

Dit was This is my life… voor deze week.
Ik ga proberen elke week, z’n artikel online te zetten, zodat jullie op de hoogte blijven van mijn hoogtepuntjes!

Tot snel!

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk