Weekoverzicht #4 – Mei 2016

02/05/2016, In: Lifestyle
0

Ja, het is weer maandag en daarom ook tijd om lekker terug te blikken op afgelopen week!

IMG_6741

IMG_6742

Afgelopen weekoverzicht hebben jullie natuurlijk al kunnen zien, dat ik maandag in de Efteling was met mijn gezellige vriendinnen! Maar omdat het officieel in deze weekoverzicht hoorde, kan ik het toch niet laten om er een paar gekke foto’s in te doen!

IMG_6743

Ook dit was natuurlijk een beetje een gekke week, want dinsdagavond vierde we Koningsnacht. Bij onze vriendengroep is dat de traditie om in Utrecht te doen. Ondanks het weer hebben we eens super leuke avond gehad!

IMG_6744

En als je dacht dat het weer niet erger kon, dan had je deze dag nog niet mee gemaakt. Volgens onze tradities barbecuen we altijd met Koningsdag, en ook deze keer. Maar dan wel onder een zeil, die we op zijn minst 3x weer moesten ophangen. De weergoden hadden het voorzien op onze barbecue.

IMG_6745

IMG_6746

Vandaag was het niet mijn beste dag, ik voelde me hartstikke beroerd, alsof ik iets verkeerd had gegeten. Ik zal je de details besparen… Mijn beste vriend op dat moment was mijn kruik en mijn laptop (of beter gezegd netflix en heel seizoen 1 van New Girl) en mijn boek…

IMG_6747

Omdat ik me niet zo goed voelde, dacht ik: ‘Ik moet wel goed voor mijn lijf zorgen!’ En ik maakte een Smoothiebowl, die ik op sociale media Smoothiebol noemde.. WHY!?
IMG_6748

Seizoen 1 van New Girl helemaal af gekeken, ik beken, hier valt niks nuttigs over te zeggen.
IMG_6749

Behalve… Dat ik tijdens deze scene echt dacht: ‘O, ik wil ook weer een pony!’ Maar ik weet dat ik daar spijt van ga krijgen, dus ik doe het niet! Maar het staat wel ontzettend gaaf!

IMG_6750

Gisteren had ik ook nog heel leuk mijn nagels gelakt, maar helaas tijdens het werken vandaag, was daar niet zo veel meer van te zien. Dat vind ik toch zo irritant!!

Dit was mijn best wel gekke week, maar ook aankomende week is een beetje anders dan anders, namelijk 5 mei! Elk jaar vier ik dat in Wageningen, dus ook dit jaar weer! Geniet van deze week allemaal!

Q: Hoe heb jij Koningsdag gevierd?

afsluiting artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger πŸ’»| YouTube πŸ“Ή| 27🎈| Vegan🌱 | Running πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ| Fotografie πŸ“·| Health 🍎|YogaπŸ™πŸ» | πŸ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk