Weekoverzicht #18

08/08/2016, In: Lifestyle
0

Ja het is weer maandag, dus het is weer tijd voor een weekoverzicht.
Het is een beetje laat, maar ik heb vandaag gewerkt, dus dit kwam beter uit zo.
Ik kon het toch niet laten om het te schrijven, want ik vind het echt een van de leukste artikelen om te maken.

IMG_7722

Het nieuwe seizoen van New Girl staat online op Netflix! Toen ik dat hoorde dacht ik:’ JAAAA!! Eindelijk!’ Ik vind het echt een geweldige serie en ben hem ook meteen weer gaan kijken!

IMG_7723

Het is even wennen om elke dag met de auto naar het werk te rijden, maar het is ook het perfect moment om knetter vals mee te zingen met de radio, zonder dat iemand er last van heeft. Zo heeft het ook zijn voordelen om met de auto naar het werk te gaan haha!

IMG_7724

Tijd voor Yoga! Ik probeer elke week een les te doen, maar omdat ik nu onregelmatig werk is het lastiger. Gelukkig worden de lessen vaker aangeboden en kan ik het tot nu toe goed volhouden om elke week een les mee te pakken.

IMG_7725

Vandaag had ik een dagje vrij en mijn vriend had vakantie, dus we besloten naar de Dierentuin te gaan. Ik heb daar lekker veel foto’s van gemaakt, die je kan zien in dit artikel.

IMG_7726

Daarna vond ik het wel verdiend om met mijn benen omhoog te zitten en lekker de kaarsjes aan te steken. Even wat tijd voor ontspanning en vooral de benen rust geven, na een hele dag wandelen.

IMG_7727

Vandaag was ik ook nog vrij en besloten we naar Oberhausen te gaan om te winkelen. Een traditie van ons is, dat als we in Duitsland winkelen we met Donuts terug komen. Wat een straf is dat toch, haha!

IMG_7728

En dit is wat ik geshopt, twee nagellakjes van Essence, twee douchegels van Treacle Moon en een shirtje van Berskha.

IMG_7729

Op zaterdagochtend probeer ik altijd met de hardloopgroep mee te gaan lopen, maar deze keer had ik beter een duikbril op kunnen zetten, want we zijn helemaal nat geregend. Het is wel gelukt om 8.7km te lopen, ondanks de regen, dus ik was er best wel tevreden met het resultaat.

IMG_7730

Zaterdagavond, na mijn werk, gingen we nog even gezellig samen naar de bioscoop. Naar de film: Suicide Squad. Ik ben helemaal geen fan van strips of wat dan ook, maar deze film vond ik echt leuk!

Dat was ook meteen mijn laatste foto van de week. Soms vind ik het nog lastig om mijn ritme te vinden, met als die verschillende diensten, maar het gaat steeds beter.
Volgende week weer een leuk weekoverzicht, want volgens mij gaat dit ook een hele leuke week worden.

Q: Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger πŸ’»| YouTube πŸ“Ή| 27🎈| Vegan🌱 | Running πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ| Fotografie πŸ“·| Health 🍎|YogaπŸ™πŸ» | πŸ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk