Weekoverzicht #17

01/08/2016, In: Lifestyle
0

Als allereerst, ik heb echt getwijfeld of ik deze week een weekoverzicht zou maken.
Waarom? Nou omdat ik serieus maar 5 foto’s heb.
Toch vond ik het leuk om even terug te kijken op deze week, want ondanks dat ik weinig foto’s heb gemaakt, heb ik toch een hele leuke week gehad.

Ik heb deze week namelijk veel kunnen werken op mijn nieuwe werk. Hier word ik super leuk ontvangen en veel ingewerkt,  waardoor ik me echt helemaal thuis voel. En dat is toch zo prettig. Vooral tijdens een vroege dienst, waar ik 6.15 in de auto zit, dan is het helemaal belangrijk om met plezier naar het werk te gaan.

Mijn eerste vrije dag was woensdag, daar heb ik meteen even goed van genoten, door het maken van een boswandeling!

IMG_7691

Dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan, maar samen met mijn ouders en de hond. Het is eerlijk om even een frisse neus te halen en te genieten van het mooie weer. Want voor je het weet is het weer slecht, zoals (helaas) deze week alweer..

Daarna ben ik weer lekker aan het werk geweest, niet hele dagen, maar ik ben er toch mee bezig. En ik ben helemaal vergeten om foto’s te maken. Daar baal ik van, maar aan de andere kant vind ik dat ik niet te streng mag zijn, want het is logisch dat ik moet wennen. Het is een hele nieuwe, andere baan en met hele andere werktijden. Maar het liefst doe ik alles meteen goed en hoef ik nergens te wennen, maar dat heeft denk ik iedereen. Mijn eerste vrije dag was toen weer de zaterdag en toen probeerde ik de schade een beetje in te halen en heb ik wel 3 foto’s online gezet. Het is ook echt alles of niks bij mij haha!
IMG_7694

Ja, ik was hier best wel een beetje trots, want ik had 10.5 km hardgelopen. Daarna werden we beloont met een heerlijke plensbui. Maar dat is minder erg op de terugweg, vooral omdat ik van mezelf mocht genieten van een extra lange douche.
IMG_7696

Vandaag (zaterdag) was het qua eten een heel ongezonde dag. Oeps, die dagen zitten er ook wel eens tussen. Ik had lekkere nacho’s gemaakt, erg lekker (erg ongezond!!) Maar soms moet je jezelf eens verwennen en ik hield mezelf voor, het gaat op de balans..
IMG_7698

Nou, die balans was ook meteen weg, want als toetje hadden we een lekker ijsje. Oeps! Ik heb er extra van genoten en snel weer gezond doen haha!

En dan zondag, voor mij een beetje een gekke dag, want het was mijn laatste werkdag bij Basic-Fit.

IMG_7700

Ik vond het fijn dat ik het kon afsluiten en verder kan groeien in mijn nieuwe baan, met meer uitdaging en mogelijkheid om te groeien en te leren. Maar aan de andere kant sluit je wel iets af. Spijt?! Zeker niet. Ik denk dat dit wel een van de makkelijkste baantjes was, maar ik heb ook nog nooit zo erg de tijd weggekeken. Ik ben heel blij met de keuze, maar Basic-Fit is nog niet van mij af, want ik blijf daar gewoon lekker sporten!

Kortom: een week met veel veranderingen, positief! Een week waarin ik kon leren, wennen en ontspannen. Weer een fijne week en ik ga er vanuit dat volgende week weer net zo fijn (of misschien nog fijner) gaat worden. Maar dat zien jullie in het volgende weekoverzicht!

Q: Wat was jouw hoogtepunt van afgelopen week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk