Weekoverzicht #15

18/07/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag in het weekoverzicht het verhaal van mijn gekweekte augurk. Ik moet bekennen dat ik nog nooit zoveel foto’s heb gemaakt van überhaupt een augurk, en dat het daarom ook wel een beetje gek is, maar ik moet ook bekennen dat ik er een beetje trots op ben, haha!

IMG_7639

Zo zag de avond eruit! Ik op de laptop en vriendlief bezig met zijn nieuwe game! Haha!

IMG_7640

Een nieuwe verslaving, die inmiddels helaas is afgelopen. En ik wil niks verklappen, maar deze vrouw vond ik toch wel echt een leukerd!!

IMG_7641

Het begin van mijn augurk. best wel groot al, maar ik wist niet zo goed wat ik ermee moest doen.

IMG_7642

Ook had ik weer lekker meegedaan met een lesje yoga en meteen een nieuwe pose geleerd! Je kan zelf meer dan je denkt.

IMG_7643

Werken, dit was mijn laatste woensdag bij Basic Fit, en ik moet nog eventjes en dan ben ik er helemaal klaar mee! Het is even aftellen, maar ik krijg er een super leuke baan voor terug!

IMG_7644

Bijna 9km hard gelopen, het gaat steeds beter en het gaat ook steeds verder. Nog even en mijn eerste wedstrijdje is er en ik ben benieuwd welke tijd ik daar neer ga zetten!

IMG_7645

Niet alleen doet mijn augurk het goed, maar ik had ook een aantal sperzieboontjes die ik eraf kon halen! Ik ben lekker bezig met de moestuintjes van de AH, en dat terwijl ik dacht dat ik helemaal geen groene vingers had, haha!

IMG_7646

Dit was een hele gekke dag voor mij, want dit was de eerste werkdag bij mijn nieuwe werk. Ik vond het zo leuk en heb het zo naar mijn zin gehad. Ik zie me hier al echt jaren werken en dat heb ik nog niet echt eerder gehad (op het onderwijs na dan), dus dat is een goed teken. Wel was ik helemaal kapot, omdat ik zoveel indrukken heb gehad, dus even relax op de bank.

IMG_7647

Ook vandaag moest ik werken, dat betekende dat ik helemaal geen weekend had. Voorlopig zal ik ook niet echt een vrij weekend hebben, vanwege de vakantie en dat ze me daarom nodig hebben op mijn nieuwe werk, maar ik kijk uit naar mijn eerste weekend vrij!

IMG_7648

Het verhaal van mijn reuze augurk was natuurlijk nog niet afgelopen, maar hij werd zo enorm groot. Toen had ik hem geplaatst op Facebook en toen kwam ik er wel achter dat ik hem er echt af moest halen, haha! En de volgende keer een beetje eerder, aldoende leert men!

IMG_7649

Zo kan je zien hoe groot die is, ENORM! Het is een reuze augurk, haha! Maar ik vind het wel erg leuk dat het allemaal zo groeit en ontstaat. Ik had nog nooit een augurk zien groeien en wist ook niet zo goed hoe dat ging. Misschien het ik toch nog groene vingers?!

Q: Wat was jouw leukste moment van afgelopen week?

afsluiting artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk