Weekoverzicht #16

25/07/2016, In: Lifestyle
0

Ja, het is maandag(avond). Oke, eerlijk, het is later dan ik in mijn hoofd had voor dit artikel.
Ik heb sinds kort een nieuwe baan, waarbij ik veel moet werken. Dit vind ik helemaal niet erg, zelfs enorm leuk, maar ik moet nog even wennen aan mijn nieuwe ritme. Ook is het werk een stuk zwaarder dan mijn vorige baan, wat niet heel moeilijk was, want dat was vooral zitten. Maar om een lang verhaal kort te maken, ik ben in slaap gevallen op de bank. Maar nu is alles wat ik wilde doen gedaan en ben ik ontspannen mijn weekoverzicht aan het maken.

IMG_7676

IMG_7677

Wat een heerlijk zomers weer en vandaag was ik ook nog een dagje vrij. Helemaal geen straf!!

IMG_7678

Vandaag was het ook enorm warm. Ik had een avonddienst dus ik was nog even van te voren bij mijn ouders. Zoals je misschien weet is het voor honden ook ontzettend warm en ook voor onze lieve Bo. Daarom hadden we even verkoeling, door ons oude kinderbadje op te zetten, en dat is natuurlijk heerlijk om even af te koelen.

IMG_7679

Ook had ik bij mijn ouders een lekkere lunch met heerlijke aardbeien. Ik kan alleen maar voordelen bedenken van het mooie weer :)!

IMG_7680

Vandaag begon ik de dag heel vroeg, de wekker ging om 5.30. Dit omdat ik een ochtenddienst had, maar in de middag ben ik met mijn vriend naar Utrecht geweest en zijn we ook nog eens heerlijk uit eten geweest, om te vieren dat ik eindelijk een ‘volwassen-baan’ heb! Heerlijk!

IMG_7681

Vandaag weer een avonddienst, en dan ben je gebroken. Je komt thuis, je bent moe, maar je hoofd staat nog niet na slapen want het is meestal rond een uur of 9 als ik thuis ben. Dus even Utopia terug kijken. Ja, ik beken, ik vind het heerlijk om te kijken. Het is eigenlijk een groot psychisch spel, en het belangrijkste, maar ook het moeilijkste, is communicatie.

IMG_7682

Vandaag was ik lekker een dagje vrij. Deze hele week had ik nog niet gesport en vandaag heb ik toch maar even een lesje Yoga gedaan. Ik weet dat het echt niet meer haalbaar is om naast mijn werk 5x in de week te sporten, maar ik wil zeker wel regelmatig gaan. Ik moet even opzoek gaan naar een lekker ritme, maar dat gaat helemaal goed komen.

IMG_7683

IMG_7684

Ook het weekend was ik niet vrij en heb ik ochtenddienst, maar in de middag zijn we lekker naar Zandvoort gegaan. Heerlijk even genieten van het weer en goed gezelschap!

IMG_7685

Na me werk, bezig met het editten van mijn Sims aflevering. Ik vind het zo leuk om te doen en vooral om het op te nemen, maar omdat het beeld wat ik film van het beeldscherm best een groot bestand is, moet ik soms wat extra geduld hebben. Maar het is allemaal weer gelukt en er staat een nieuwe aflevering online, de aflevering waarin ik het huis bouw!

Het is even wennen, nu ik onregelmatig werk en ook veel meer. Elke week is weer anders, maar ik begin mijn draai te vinden. Ook al is het even zoeken, het is zo mooi werk en zo dankbaar! Ik ga er (zelfs om 6.15) met plezier naar toe en ik denk dat dat het belangrijkste is!

Q: Wat is jouw hoogtepunt van afgelopen week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk