Weekoverzicht #14

11/07/2016, In: Lifestyle
0

Het is weer maandag, dus het is weer tijd voor een weekoverzicht. Een artikel dat ik altijd met plezier schrijf, want het is enorm leuk om terug te blikken op de week. Om even stil te staan bij de leuke momenten, die ‘foto-waardig’ waren. En als je me een beetje kent, vind ik veel dingen ‘foto-waardig’, want ik hou er gewoon van om foto’s te maken!

IMG_7600

Vandaag beginnen we de week lekker sportief, met een uurtje body pump!
IMG_7601

Daarna is het eigenlijk de hele dag dit…

IMG_7602

Maar dan met de gezellige Sara!! We hebben een lekker dagje Netflixen gepland, want ja dat hoort er ook wel eens bij! We zijn begonnen aan de geweldige serie: Gilmore Girls.

IMG_7603

Ik ben dol op deze combinatie, mijn nieuwe broek die ik heb gekocht bij de WE en mijn mooie schoenen. Soms vind ik het zonde om ze aan te trekken, omdat ze zo ligt zijn en ik er nog steeds heel zuinig op ben. En dat is wel bijzonder, want dat heb ik niet zo vaak. Ik vind schoenen namelijk wel een gebruiksvoorwerp en dat word vanzelf vies, maar bij deze ben ik nog steeds extra voorzichtig!

IMG_7604

Als ik nog niet genoeg had van Netflix, ga ik vandaag gewoon lekker door maar dan met Dionne! Dan niet met Gilmore Girls, maar met One Upon a Time. En nog een verslaving, Snapchat. Ik ben echt dol op die filters, geweldig dat je die nu ook met zijn tweeรซn kan doen!

IMG_7605En natuurlijk ook even een leuke foto met de lieve Dionne!

IMG_7606

Hardlopen, iets wat me de laatste tijd enorm goed afgaat en ik vind het ook enorm leuk! Ik ben nu bij de hardloopgroep waar mijn moeder ook bij loopt en we lopen meestal rond de 8 km op woensdag en dat gaat me verbazend nog goed af! ๐Ÿ™‚

IMG_7607

Spontaan een drankje doen in Veenendaal! Ik heb me voorgenomen om meer spontane dingen te doen en dan is dit totaal geen straf!

IMG_7608

Lang leven de video’s van Zoella! Ze is nu weer aan het vloggen en ik vind het geweldig om te zien!

IMG_7609

Ja, het is vrijdag en meestal heb ik niet het TGIF-gevoel, want dat is de dag dat ik moet werken tot 22.30. Ja, daar gaat je weekend gevoel, ook als je natuurlijk op zondag werkt…
IMG_7610

Uitzicht… Twee schattige duifjes die bij mij (op het werk) naar binnen aan het gluren waren. Wat zijn het toch leuke vogels!!

IMG_7611

Outfit! Dat heb ik lang niet gedaan, een outfit op de foto gezet. Misschien is het wel leuk omdat vaker te doen en er een artikel aan te wijden. Dit deed ik in het begin best vaak en ik vraag me nu ineens af waarom ik dat niet meer doe?!

IMG_7612

Ja, werken op zondag… Iets wat ik niet ga missen als ik weg ben bij Basic. En ja je leest het goed, volgens mij heb ik het nog niet online gegooid, maar ik heb een nieuwe baan. Daarbij moet ik ook in het weekend wel eens werken, maar ik ben zeker twee weekenden vrij in de week. Dat betekend dat ik ook echt weer eens kan genieten van een zondag! Wat ik allemaal ga doen? Daar hou ik je zeker van op de hoogte op Snapchat, maar ook natuurlijk in het volgende weekoverzicht! ๐Ÿ™‚

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

  1. Beantwoorden

    Haheulljal! I needed this-you’re my savior.

  2. I precisely wished to thank you much yet yet again. I’m not necessarily certain the things that I might have performed in the lack of the ideas shown through you regarding this situation. This is a frustrating scenario for me, nevertheless discovering the well-written technique you treated the issue made me to leak for gladness. Now i’m happy for that information and then trust you recognize what an excellent job that you’re undertaking schooling the average ones all through an online site. Probably an individual haven’t come across anybody.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk