Weekoverzicht #13

04/07/2016, In: Lifestyle
0

Beter laat dan nooit, maar daar is die dan, het weekoverzicht!
Ik heb afgelopen week eigenlijk alleen maar leuke dingen gedaan, dus laat ik maar snel beginnen.

IMG_7537

Vandaag was ik lekker huislijk, ik heb het hele huis schoongemaakt en dan ook grondig! Ja, soms moet het gebeuren en heb je er geen zin in en soms heb je z’n bui dat je alleen maar doorgaat. Hoe dan ook, het moet gebeuren en ik had een beetje een bui, dus waarom dan niet meteen alles grondig?!

IMG_7538

En omdat ik na het schoonmaken nog niet klaar was met mijn huislijke bui, heb ik ook nog een bagels gemaakt. Ja, je moet toch wat en ze waren super gelukt!

IMG_7539

Wat nog steeds een verslaving is, Snapchat. Ik vind die filters echt geweldig en kan echt dubbel liggen van wat ze nu weer hebben verzonnen. Wil jij mij ook volgen dan kan dat, voeg me dan toe op mijn gebruikersnaam: MaandagMmodel.

IMG_7540

Ik heb gisteren niet voor niets die lekkere bagels gemaakt, daar moet ik dan ook lekker mee ontbijten. Dat is natuurlijk geen straf. Ik had er vier gemaakt met sesamzaadjes en 4 ‘blanco’!

IMG_7541

Daarna ben ik gezellig gaan lunchen met Dionne, wat altijd lachen, gieren, brullen is! Ik heb altijd of buikpijn van het lachen of kramp in mijn kaak, het is één van de twee! Maar wat ben ik blij met een vriendin zoals Dionne!

IMG_7542

Nieuwe verslaving, Orange is the new Black. Iedereen kent het al en iedereen heeft het al gezien, maar ik loop altijd achter met dat soort dingen. Maar ik vind dit een geweldige serie en ik heb nog wat om te kijken, want ik ben pas bij seizoen 2.

IMG_7543

Ik had nog een beetje soep ingevroren, courgettesoep en een homemade bagel: Een heerlijke lunch dus! Ik vind het steeds leuker om nieuwe dingen uit te proberen en zo gezond mogelijk proberen te eten en als het dan allemaal lukt ben ik extra blij!

IMG_7544

Ik probeer steeds wat gezonder te eten en met de maaltijden lukt het steeds beter, maar het snacken (en vooral tijdens het werk) dat is lastig. Nu had ik snack-tomaatjes en snack-paprika mee. Ideaal en lekker!

IMG_7545

Vandaag een super leuke dag gehad in Utrecht. Ik was samen met mijn moeder en zus voor de verjaardag van mijn moeder naar Utrecht gegaan met als doel: nieuwe kleding voor mijn moeder. En dat is gelukt ook, daarna hebben we nog lekker geluncht!

IMG_7546

Mijn nieuwe Helix en Tragus had ik gisteren ook gekocht in Utrecht. Na mijn werk was ik gebroken, maar wilde graag mijn nieuwe piercings in doen. Daarna ben ik op de bank geploft en heb ik letterlijk niks meer gedaan!

Q: Hoe was jouw afgelopen week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk