Weekoverzicht #11

20/06/2016, In: Lifestyle
0

Ja, het is maandag, dus het is weer tijd voor een weekoverzicht. En afgelopen week was best wel een rare week. Als je me vorige weekoverzicht heb gelezen, had je kunnen zien dat ik zaterdag een migraine aanval had gehad. Ik had daar geweldige pillen voor, maar dat betekend niet dat het natuurlijk meteen over is. Wat ik natuurlijk graag had gewild, je moet dan wel je rust nemen en dat deed ik natuurlijk niet. Want voel ik me niet ziek genoeg, dan ga ik maar door. Deze week ging het dus mis en heb ik een hele dag vrijwillig verplicht plat gelegen, maar er is meer gebeurt.

IMG_7423

In het thema: ‘Ontkennen en negeren dat je eigenlijk rustig aan moet doen’ ging ik een lesje body pump doen. Normaal is dat helemaal niet erg, juist omdat sporten heel goed is, maar niet als je migraine hebt. De les heb ik helemaal afgemaakt en ik ben op de medicijnen de dag doorgekomen.

IMG_7424

Ik had zelfs nog een geniale ingeven wat betreft mijn haar. Ik heb altijd van die losse plukjes aan de onderkant en die had ik deze keer leuk omhoog gevlecht, het ziet er moeilijk uit, maar dat is het echt niet.

IMG_7425

IMG_7426

IMG_7427

Met als gedachten dat de body pump van gisteren toch een beetje veel was, dacht ik dat het een goed idee was om even een lesje yoga te doen en zo me rust te pakken. Meestal werkt dat wel bij mij, maar ik was lichamelijk helemaal op. Note to meself: NEEM DAN OOK RUST! De les heb ik ook niet helemaal af kunnen maken, omdat ik vandaag weigerde mijn medicijnen te nemen. Hoezo ik ben koppig en eigenwijs…

IMG_7428

IMG_7429

Na de yoga rust nemen? Nee joh! We gaan gewoon door naar mijn ouders, want mijn moeder was vandaag jarig. Natuurlijk moest ik de lieve kleine baby kanaries even op de foto zetten en de lieve Bo kon ook niet achter blijven.

IMG_7430

BAM! Ja, wat was ik koppig, maar ik kon er niet meer onderuit. Een hele dag in bed, want ik was gesloopt. Ik heb voor mijn gevoel nog nooit zoveel geslapen en dat had ik dus ook even nodig. Waarom heb ik er dan in totaal 4 dagen voor nodig om het toe te geven. Ik ga maar door totdat ik echt niet meer kan, terwijl als ik wat dagen eerder even een stapje terug had genomen, dit helemaal niet had gehoeven. Maar gelukkig heeft mijn lijf een enorme alarmbel en ging die nu op ERROR!

IMG_7431

Dat betekend niet dat ik de dag erna niks kon doen, want ik had een training. Ik en 2 collega’s waren onderweg totdat we ineens pech kregen met de auto…

IMG_7432

En in de avond hadden we ook nog een bruiloft. Gelukkig had ik woensdag even echt rust genomen, zodat het ook allemaal ging.

En daarna heb ik helemaal geen foto’s gemaakt tot zondag. Vrijdag heb ik heerlijk uitgeslapen en heb ik gewoon weer moeten werken. Het hoort er ook bij en zaterdag hadden we de familie BBQ. Jammer dat ik daar geen foto’s van gemaakt heb, maar ik heb er serieus niet aan gedacht. Ik heb een hele leuk dag gehad en nu gaan we verder met de zondag.

IMG_7433

Zondag is voor mij helaas geen vrije dag, maar een vaste werkdag. Ik droom over vrije zondagen, want die zijn gewoon beter dan vrije andere dagen. Maar ik heb het goed vol gehouden.

IMG_7434

En een zondagavond is pas helemaal goed als je lekker op de bank ligt met HawaiiFiveO! Een geweldige serie die ik samen met mijn vriend volg!

En tevens ook een goede afsluiter van dit weekoverzicht! Aankomende week word echt en super leuke week en ik ga mezelf er continue aan herinneren dat ik foto’s moet maken en dat zien jullie dat lekker volgende week. Geniet van je week en vergeet niet leuke dingen te gaan doen, zelfs als je weinig tijd hebt. Neem de tijd voor jezelf (en dat zeg ik, haha!)

Q: Wat was het leukste van afgelopen week?

afsluiting artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk