Burgers Zoo in Arnhem!

07/08/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag zou er eigenlijk een Sims serie online komen, maar het is toch even iets anders gegaan.
Deze week had mijn vriend vakantie en hebben we (rondom mijn werk) veel leuke dingen proberen te doen. Omdat ik nog even in mijn werkritme moet komen en omdat we natuurlijk deze week allerlei andere leuke dingen hebben gedaan, is het filmen er een beetje bij ingeschoten. Toch wilde ik voor jullie vandaag een leuk artikel plaatsen. We zijn namelijk naar Burgers Zoo in Arnhem geweest en daar heb ik mooie foto’s gemaakt, die ik graag met jullie wil delen.

Ten eerste wil ik even vertellen wat mijn indruk is van Burgers Zoo en of ik het waard vind om daar een keer langs te gaan. JA, zeker een leuke aanrader en in een dag heb je ook echt alles gezien. Dat vind ik een voordeel, want dan heb je een hele dag waarin je alles kan zien, zodat je je niet hoeft te haasten om bepaalde dieren te gaan bekijken, of daar een keuze uit te moeten maken.
Ook zijn de verblijven groot en (lijkt het, ik heb er natuurlijk echt niet alle verstand van) dat de dieren genoeg plek hebben en het prettig vinden in het verblijf. Het park is mooi in elkaar gezet en eigenlijk heb ik weinig er op aan te merken. Eén ding, waar ik me enorm over verbaasde…
Het is een park dat goed is met dieren, maar vegetarisch eten?! Dat kennen ze blijkbaar niet. Ik verbaasde maar daar zo over, dat ik in eerste instantie dacht dat ik het gewoon niet zag liggen en ben ik het gaan vragen. Die blik (die ik zeer hilarisch vond) van de vrouw aan wie ik het vroeg en haar reactie: uh…nee?! Bleek ik toch tot de conclusie te komen dat ze niks vegetarisch had, ze stuurde me wel richting de salades, maar daar zat bacon in. Dit vond ik wel een beetje jammer, maar dat was ook het enige puntje van aandacht! Dus vega’s onder ons, neem lekker je lunchpakketje mee!;)

Nu de foto’s, waar ik toch een beetje trots op ben, want ik blijf het doen als een hobby, ik heb geen opleiding gehad en doe alles op gevoel en ervaring. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien.

IMG_1369

IMG_1371

IMG_1377

IMG_1428

IMG_1437

IMG_1442

IMG_1446

IMG_1449

IMG_1459

IMG_1501

IMG_1525

IMG_1532

IMG_1553 (1)

IMG_1557 (1)

IMG_1563

IMG_1576

 

Dit waren de foto’s die ik graag met jullie wilde delen, het was een super leuke dag.
We waren in eerste instantie bang dat we het weer tegen zouden hebben, maar het is ook nog eens de hele dag droog gebleven. Het is dus zeker een aanrader om daar een keer langs te gaan en je vakantie of op een vrije dag.

Q: Welke foto vind jij het mooist?

afsluiting artikel

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk