Review – Gel Effect Nail Lacquer

22/02/2016, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie weer een beauty review, wat echt te lang geleden is.
Ik heb allemaal leuk producten klaar liggen en eentje die ik echt niet kon laten liggen was de Gel Effect Nail Lacquer. Een hele mond vol, maar het is een nagellak, die het effect heeft van een gel nagel.
Deze nagellak heb ik ontvangen uit de Styletone box van de maand februari en ik moest deze echt meteen op doen. De Styletone is een abonnement, waarvoor je maandelijks een bedrag betaald van €12,50. De waarde van de box ligt altijd veel hoger, dus je haalt zeker je geld eruit. Ook zijn alle producten die je ontvangt, dierproefvrij en dat is iets wat ik heel belangrijk vind!

IMG_0356

Dit is wat de Styletone box zegt over deze nagellak:

Schermafbeelding 2016-02-22 om 15.16.13

 

Ik ben echt dol op nagellak, alleen vind ik het zelf wel vervelend dat je het best wel eens moet bijwerken. Vooral als je gewerkt hebt, of schoon gemaakt, dan is vaak het geval dat de nagellak er altijd een beetje afgaat. Erg irritant, maar omdat dit te vergelijken is met een gel nagellak, heb ik hierbij wel grote verwachtingen.

IMG_0358

 

Ik heb hem mogen ontvangen in een rode kleur, met de naam ST James. Ik ben een persoon die helemaal niet van rood houd, behalve als nagellak of lipkleur. Dit is een kleur die je zowel in de winter of de zomer kan dragen en dat vind ik wel een voordeel. Je kon hem ook ontvangen in andere kleuren namelijk: Grijs, zwart, donker blauw, donker paars, donker rood en deze kleur.

IMG_0359

Wat ook aangegeven wordt, is dat het verstandig is om een base- en een topcoat te gebruiken. Vooral met kleuren zoals rood, raad ik je altijd aan om een basecoat te gebruiken, omdat je nagels anders kunnen verkleuren. Je zou denken ‘O, dat valt wel mee’, maar het kan echt heel lelijk worden en voordat dat weer is uitgegroeid, dat duurt even. Na het aanbrengen van de basecoat, kan dit leuke kleurtje erop. Het is een nagellak die makkelijk aan te brengen is, en in twee lagen het mooist dekt. Ik vind het voor de rest niet echt een bijzondere nagellak, het is gewoon van een goede kwaliteit. De structuur van de nagellak vind ik iets aan de dikke kant, maar dit komt waarschijnlijk om zo het gel effect zo goed mogelijk na te bootsen. Laat wel de nagellak goed drogen, zodat je er geen deuken in krijgt. Het duurt niet heel lang voordat het droog is, maar neem er wel even de tijd voor, anders is het zonde.

IMG_0364

IMG_0376

De nagellak heeft een mooie glans, en qua uitstraling is het zeker het gel effect. Maar de kwaliteit van een gelnagel, daar kan die toch niet aan tippen. Dit is ook logisch, want het is geen gelnagel, het is een potje nagellak, die je niet gebruik met een lamp. Dan kan je ook niet dezelfde kwaliteit verwachten. Vind ik hem mooi? Ja zeker! Ga ik hem vaker gebruiken? Ja, zeker! Is het een lak waarvoor ik €16,00 betaal? Nee, zeker niet. Ik vind het een dure nagellak, want voor die prijs zou ik toch eerder voor een nagellak met lamp gaan. Die blijven toch wat beter zitten. Ik merkte namelijk dat deze nagellak, toch naar een dag of 2/3, langzaam aan eraf ging. Het is dus te vergelijken met een gewone lak, die net wat dikker is en meer glanst.

Kortom: Ik ben enthousiast over deze nagellak en zal hem met veel plezier gaan gebruiken, maar ik vind hem wel aan de dure kant. Ik zou zelf deze prijs er niet voor hebben betaald. Eerlijk is eerlijk. Maar het geleffect vind ik mooi, alleen had ik toch een sprankje hoop gehad, dat deze nagellak iets langer zou blijven zitten. Als ik het vergelijk met een ‘normale’ nagellak uit mijn stash, dan blijft hij zeker langer zitten. Maar na een dag of 2/3 zie je toch al stukjes eraf. Maar dan moet ik er ook wel bijzeggen dat ik dan wel schoon heb gemaakt. Dus mijn handen in het sop en dat is voor geen enkele nagellak een feest.

Q: Wat is jouw favoriete nagellak merk?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk