Beauty | Sponge Me Konjac Sponge

17/11/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie weer een review, van een product uit de Styletone box. Ik heb het al vaker uitgelegd, maar de Styletone box is een maandelijks abonnement, waar ik €12,50 voor betaal. De box die ik in huis krijg is zoveel meer waard en zo leer ik producten kennen die niet op dieren zijn getest en milieuvriendelijk zijn.  Deze keer heb ik de ‘Sponge Me Konjac Sponge’ mogen ontvangen. Misschien als je al heel lang mijn blog volgt, heb ik eerder kennis gemaakt met de ‘Konjac Sponge’ en daar was ik heel erg tevreden over. Daarom kon ik ook niet wachten om dit product uit te proberen.

 

Spons me 1

 

Dit zegt de Styletone box over de ‘Sponge Me Konjac Sponge’

€9,95

Een spons die je huid reinigt, scrubt, hydrateert en revitaleert, wat heb je nog meer nodig? Sponge Me is gemaakt van 100% puur Kojac Poeder, een wortel gebaseerde groente die de Japanners traditioneel gebruikten om te ontgiften. Tegenwoordig is het de perfecte tool om je gezicht te reinigen en make-up die nog in je poriën zit, te verwijderen. De spons bevat ook Franse rode klei, die anti-verouderend werkt en je huid verheldert.

 Spons me 2

 

De Spons zit in een leuke verpakking, waarbij ik me moest inhouden om niet meteen open te scheuren. Wat ik ook erg fijn vind aan de verpakking en dat zie je op de foto hieronder, een duidelijk en korte uitleg. De mensen die mij een beetje kennen weten dat ik een lichte allergie heb voor gebruiksaanwijzingen en dat ik die (hoe eigenwijs ook) niet lees. Hier stond in vier stappen aangegeven hoe dit product werkt en een korte opsomming van belangrijke dingen. Meer hoef je toch ook niet te weten?

 

Spons me 6

Spons me 7

 

Zoals je kan zien is de spons 2-3 maanden te gebruiken, en dat voor maar €9,95. Dat vind ik echt veel voor het geld en voor de spons.

 

Spons me 3

Spons me 3b

 

De spons is in eerste instantie best hard, maar ziet er (als je hem inzoomd) net uit als een chocolademousse. Dit viel me pas op tijdens het bewerken van de foto, haha! Het enige wat je moet doen, voordat je de spons gebruikt, is hem even in het water laten liggen.

 

Spons me 4

Spons me 5

 

Nadat de spons even in het water heeft gelegen, dit is maar voor een korte tijd (min of 1 hooguit 2) kan je eigenlijk meteen aan de slag. Je knijpt het overige water er een beetje uit, niet te hard en je kan met ronde bewegingen langs je gezicht. Dit voelt echt enorm fijn aan! Daarna leg je de spons te drogen.

 

Spons me 9

 

Ik heb even een zeepbakje gepakt, waarop de spons goed kan drogen. En dat is alles. Het is dus makkelijk in gebruik, reinigt je huid en het kost je geen extra product.

Mijn ervaring met dit product is dus heel positief. Ik vind het product niet duur en je kan het zeker een poos gebruiken (2-3 maanden). Ook vind ik het fijn dat die makkelijk in gebruik is, en daarom gebruik ik hem dus ook elke ochtend om mijn gezicht echt helemaal te reinigen, voordat ik aan de dag begin. De vorige keer heb ik een kleiner sponsje mogen ontvangen, maar deze grote licht ook lekker in de hand.

Kortom, ik ben erg tevreden en gebruik dit product met plezier. Ik kan dit ook zeker aan andere aanrader, omdat deze spons mild is voor de huid. Ik heb zelf nogal een droge en gevoelige huid, zeker in deze periode van het jaar.

Q: Hoe reinig jij je huid?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk