Beauty | Royal Apothic Lip Scrubbie

01/09/2015, In: Beauty
0

Vandaag is het dinsdag, dus het is tijd voor een Beauty review! En vandaag hebben we weer een leuk product uit de Styletone box, namelijk de Royal Apothic Lip Scrubbie!

Ik hoor je het al bijna denken: ‘Wat?! Een lip scrubbie?’ Ik was er zelf al bekend mee en heb het ook vaker gebruikt, ik heb zelfs op mijn youtube-kanaal een DIY van een Lipscrub. Als je die wilt zien, klik dan hier!

IMG_8787

Dit is wat de Styletone box zegt over de Royal Apothic Lip Scrubbie:

Dit USA cultmerk is een must-try. Deze producten zijn een must-have voor iedereen, om hun geweldige verpakkingen, om hun heerlijke geuren en om hun prachtige home accossoire lijn! Doe jezelf een plezier en check uit die geweldige kaarsen en handzeepjes op hun website… Maar niet voordat je deze lip scrubbie hebt geprobeerd natuurlijk. Gemaakt van suiker, bijenwas, druivenpitten en amandel- en kokosolie zal het je lippen super soepen en zacht maken.

 IMG_8789

Het eerste was ik dacht is, wat weinig tekst over de lip scrubbie en veel tekst over het merk. Mijn eerste indruk is zeker wel positief. De verpakking ziet er leuk uit en ik heb natuurlijk al ervaring met een lipscrub en weet een beetje wat het voor me doet. Meestal gebruik ik een lipscrub voordat ik een lipstick op ga doen, zeker als het een matte lipstick is. Want anders zie je alle velletjes zitten en dat vind ik niet echt heel erg mooi.  Niet alleen het doosje, maar ook de tube ziet er mooi uit. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat de lipscrub goed verpakt zit, hiermee bedoel ik netjes dicht. Zo weet je zeker dat jij de eerste bent die hem opent en dat die dus echt nieuw is.

IMG_8800

De lipscrub bestaat uit suiker, bijenwas, druivenpitten en amandel- en kokosolie. Die zijn allemaal natuurlijke producten, dus je zou in principe de scrub van je lippen kunnen eten. Dat heb ik zelf niet gedaan, want het lijkt me niet echt lekker, maar in principe kan het. Het is een scrub die mooi in balans is. De suiker is klein, waardoor die zacht scrubt. Dit is erg fijn op de lippen, want dan gaan echt alle velletjes weg maar krijg je niet helemaal rode lippen. De oliën en de bijenwas zorgen ervoor dat je lippen echt enorm zacht zijn. Hier was ik wel een beetje door verrast, want niet alleen de velletjes waren weg, mijn lippen waren ook nog eens heerlijk zacht en gevoed.

voor

Voor het gebruik

 

tijdens

Tijdens het gebruik

Na

Na het gebruik

 

Voor gebruik waren met lippen wel een beetje droog, maar had ik niet extreem veel velletjes. Toch zou je, als ik een matte lipstick op zou doen, duidelijk de velletjes gaan zien. En omdat ik ze al in een eeuwigheid niet meer had gescrubt, kon het zeker geen kwaad. Ik heb de scrub aangebracht op mijn lippen en er even kort op laten zitten. Zo kon de olieën en de was even intrekken. Daarna ben ik met mijn vinger, rondgaande bewegingen over mijn lippen gaan maken, zodat ik echt aan het scrubben was met de suiker. Achteraf zie je dat mijn lippen er mooi uitziet, zonder velletje!

Dit is ook de beste tip voordat je een lipstick gaat dragen, scrub even kort je lippen en de lipstick staat veel en veel mooier.

Nu vond ik er wel één nadeel aan, en dat is namelijk de prijs. De lip scrubbie kost €12,50. En voor die prijs zou ik hem niet aanschaffen. Vooral niet omdat het makkelijk zelf te maken is, met de restjes van een lippenbalm en suiker. Wel vind ik het een fijn product die ik zeer zeker ga gebruiken!

 

Q: Gebruik jij weleens een lipscrub?

Slotfoto Artikel 

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk