Beauty | Review So Susan Featherlash Mascara

08/12/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een mascara van het merk So Susan. Dit merk ken ik al en heb ik vaker in mijn box binnen gehad. Volgens mij zelfs al in de Deautybox. Nu heb ik een abonnement op de Styletonebox, waarin ook weleens dit merk zit.

Ik ben vooral heel positief over het merk, dus ik ben erg benieuwd naar de mascara.

So Susan Featherlash mascara 1

Dit is de Feahterlash Mascara dit zorgt voor volume, lengte en long-lasting wear. Ook is het een ultra zwarte kleur, waardoor je een mooi effect krijgt.  Wat ook fijn is, is dat er geen mineralen en ftalaten in zitten. Ook is het waterproof en geurvrij, wat volgens mij bij alle mascara’s is. Ik kan me namelijk geen mascara herinneren waarin een geur zit. Ook staat erbij dat het geschikt is voor dragers van lenzen. Maar ook hier heb ik bij andere mascara’s geen moeite mee. Ik weet ook niet waarom het bij deze mascara dan wel bijzonder is dat het erbij gezet kan worden. Het kan natuurlijk ook een marketingtruc zijn, maar wel fijn dat het erbij gezet wordt.

ingredienten

Dit zijn de ingrediënten die in het product zitten, en wat ik natuurlijk erg belangrijk vind is dat alle ingrediënten niet op dieren getest zijn. Dit is een voorwaarde voor mij, voordat ik het product gebruik. Ik vind het namelijk niet nodig dat dieren onnodig lijden, omdat ik er mooier uit wil zien.

So Susan Featherlash mascara 2

Als ik kijk naar de verpakking, is het een prima (niet bijzondere) verpakking. De kartonnen verpakking eromheen, vind ik dan mooier. Maar dat heb ik al vaker aangegeven bij de producten van dit merk. Het is leuk om te zien dat er aandacht wordt besteed aan het uiterlijk, maar helaas gooi ik de kartonnen verpakking weg en blijft er een redelijk saaie verpakking over. Misschien zouden ze dat kunnen omdraaien, waardoor er een nog mooiere mascara komt. Maar dat is alleen het uiterlijk en heeft niks te maken met de kwaliteit van de mascara.

So Susan Featherlash mascara 3

So Susan Featherlash mascara 5

Zoals je ziet is het borsteltje, een vol en dikke borstel. Persoonlijk een favoriet, ik houd er wel van als er een grote borstel op zit, want dan heb ik het idee dat ik het snelst (en het mooist) mijn mascara kan aanbrengen. Dus kortom, het is een mooie (misschien een beetje een saaie) verpakking, met een mooi borsteltje.

close up 2

close up oog

 

De mascara belooft een ultra zwarte kleur, en die belofte komt ook uit. Zoals je hierboven kan zien zijn mijn wimpers echt zwart. Ik moet wel even aangeven dat ik mijn wimpers altijd krul, ook voordat ik deze mascara aanbracht. Mijn wimpers zijn normaal gesproken wat rechter en het komt niet door de mascara dat mijn wimpers ineens zo gekruld zijn. Maar wat ik wel vind is dat mijn wimpers er mooi en vol uitzien. Dus wat de mascara belooft, dat komt die ook wel na. Ik heb maar één nadeel kunnen ontdekken aan deze mascara en dat is de prijs, want hij kost $26,34. Natuurlijk moest ik dat even omrekenen naar €, en dat is €24,37.  Dat vind ik persoonlijk erg prijzig voor een mascara en zou ik er zelf niet zo snel aan uitgeven.

 

Kortom een favorietje die ik kan toevoegen aan mijn make-up stash. Het enige nadeel is de prijs, maar voor de rest vind ik deze mascara erg fijn!

 

Q: Welke mascara gebruik jij graag?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk