Beauty | Review: Snow White Whitening Pen

19/08/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een product uit de Styletone-box.
Dit is een box, waar je een abonnement op kan nemen voor €12,50 in de maand, waarin je dan leuke producten uit ontvangt. Dit product kwam uit de Juni box, en dit zat er nog meer in:

styletone juni

 

Maar in dit artikel gaat het over de Cougar – Snow White Whitening Pen.

Wat is het precies voor een product?
Het is een pen, waarmee je je tanden witter kan maken. Ze geven ook aan geen rare, pijnlijke behandelingen, maar een ‘messy-free-solution’ voor de beste foto. Nou dat is wel een belofte!
Het is een pen, die makkelijk in gebruik zou moeten zijn en waar een serum in zit, die is gebaseerd op kaviaar, slakken slijm en vulkanisch as. Nou, het klinkt niet echt heel lekker, maar ik ben klaar om dit product te gaan testen.

Toen ik dit product ontving in de Styletonebox, was ik wel erg benieuwd. Normaal ben ik nogal sceptisch over deze producten en ga ik er bij voorbaat al van uit dat het niet werkt. Dat is natuurlijk niet helemaal de geweldige instellen als je een product wilt testen, dus dit moest en zou een review worden. Misschien om ook aan mezelf te bewijzen dat ik alle producten een kans moet geven en niet alleen uit te gaan van mijn vooroordeel, maar ook om te zien of het dus ook echt werkt. Ik heb dit product dus zeker op langere tijd getest, om echt te kunnen zien of dit product doet wat het beloofd. Ook heb ik van één week foto’s om te kijken of er verschil zou zitten in de kleur van mijn tanden.

IMG_8355

Snow White, nou dat zijn mijn tanden nu in ieder geval niet. Natuurlijk wil ik wittere tanden, maar ik wil ook niet het gebit zo wit als die van Gerard Joling. Dat mensen serieus denken, dat ik tijdens het schoonmaken van de wc, de bleek drink, in plaats van in de wc stop. Maar een beetje witter, dat kan geen kwaad. Dus ik hoop echt dat ik niet na één keer gebruiken, rondloop met enorme witte tanden.

IMG_8371

Dit is de pen, hij ziet er mooi/luxe uit. Het is een pen die zeker makkelijk in gebruik is. Je draait aan de achterkant om het serum om de haartjes van de kwast te krijgen. De haartjes van de kwast zijn zacht en hierdoor kan je het makkelijk aanbrengen op je tanden. Zelfs ik, die overal mee kan knoeien, krijgt het voor elkaar om helemaal niks te knoeien! Die belofte maken ze in ieder geval waar. Maar nu komt het belangrijkst, werkt het ook?

Schermafbeelding 2015-08-17 om 08.46.28

 

Zoals ik al eerder aangaf, heb ik een week lang foto’s gemaakt om te zien of mijn tanden witter waren geworden. Nu kwam ik er ook wel achter, dat niet elke foto echt objectief is. Sommige zijn met beter licht genomen en bij sommige foto’s heb ik lipstick op. Hierdoor geeft het toch wel een beetje een vertekend beeld. Maar hier heb ik al een oplossing voor bedacht, want hieronder kan je de close-ups van mijn tanden zien, zodat het beter zichtbaar is of er wat veranderd is.

Schermafbeelding 2015-08-17 om 08.53.24

Hierboven kan je het beter zien. De foto’s zijn van rechts naar links en van boven naar beneden in volgorde van de dag geplaatst. Nu mijn mening, over het gebruik heb ik zeker niks op te merken, want dat is echt heel makkelijk en snel. Over het resultaat ben ik ook zeker tevreden! Het is niet zo dat je meteen denkt: ‘Wauw! Jij hebt witte tanden!’ Maar er is zeker wel wat vooruitgang geboekt. Ik denk zeker niet dat dit product beter is dan een behandeling bij een gespecialiseerd persoon, maar ik denk zeker dat dit een optie is voor thuis. Een optie die veilig is en je tanden niet beschadigd, want ik kan nog steeds een koud glas water drinken of in een ijsje bijten, zoals ik altijd doe. Wel vind ik mijn tanden iets witter geworden en merk ik wel een verschil, ook al is het niet heel groot. Je kan het vooral zien als je de eerst een de laatste foto met elkaar vergelijkt.

Ben je nu nieuwsgierig naar dit product en wil je het zelf ook, dan kan je het deze Snow White Whitening Pen  bestellen op de website voor €29,99. Het is best een prijzig product, maar als je je tanden zelf witter wilt maken dan is het een optie. Verwacht geen wonderen, maar een kleine verandering krijg je er zeker door!

Q: Wat vind jij van de Snow White Whitening Pen?

Slotfoto Artikel

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk