Beauty | Review – Paese Nail Polish

29/12/2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review, van een nagellak die ik heb ontvangen uit de Styletone box. Eigenlijk wilde ik hier geen review over schrijven, maar deze nagellak vond ik toch erg bijzonder. Daarom kon ik het niet laten om het met jullie te delen.

Pease 3

Dit is de nagellak waar het over gaat, de Paese Nail Polish, die qua prijs echt meevalt, namelijk €6,00.

Dit zegt de Styletone box:

De Paese Nail Lacquers hebben een langdurige glas, behouden een wet look, hebben een sneldrogende formule, blijven lang zitten en dekker perfect in slechts één laag. De kleuren vervagen niet en zijn perfect om op een feestje te dragen, of als je gewoon een glamoureuse look wilt rocken.

 Pease 4

Normaal gesproken zou ik dit lezen en denken, ja natuurlijk beloven ze dat allemaal, dat was ook de reden dat ik in eerste instantie geen review wilde schrijven. Maar ik heb deze nagellak 1e kerstdag opgedaan en de dekken inderdaad prima in één laag, dat is al één belofte. Ze drogen ook nog eens erg snel, wat ik helemaal niet had verwacht voor een glitter nagellak, dat is nog een belofte die uitkomt. En ze blijven enorm goed zitten. Ik heb de nagels inmiddels 3 dagen op, niet heel lang, maar meestal zijn dan de wijsvingernagels aan het afbladderen. Nu heb ik er echt niet voorzichtig mee gedaan en heb ik zelfs de badkamer schoongemaakt en het zit er nog perfect op!

Pease 6

 

Ik vind dit ook de perfecte kleur voor een feestje en met Oud en Nieuw kan deze nagellak ook niet ontbreken! Het is echt een party nagellak, die wel lekker opvalt maar door de kleur niet meteen op je af komt. Een perfecte party lak dus!

 

Pease 1

Pease 2

Zo ziet de kleur eruit op mijn nagels, ik ben er zo enthousiast over. Ik heb ze tijdens de kerst ook aan iedereen laten zien, van kijk! Wat vind je van deze kleur? Ik heb er alleen maar positieve reacties opgehad en het mooie was nog, dat deze kleur overal bij staat. Dat je niet een andere kleur hoeft te gebruiken voor een andere outfit.

Kortom, ik ben erg enthousiast. Een nagellak die de belofte nakomt, echt snel droog is, dekt in één laag en nog eens lang blijft zitten. Dan vind ik €6,00 echt wel meevallen qua prijs! Ik wil zeker meer nagellakjes van dit merk proberen en ik hoop dat die net zo goed zijn als deze!

Q: Wat is jouw party-nagellak?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk