Beauty | Review – Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint Nudist

15/12/2015, In: Beauty
0

 

Vandaag heb ik voor jullie weer een review, van een mooie lipgloss. Dit is een lipgloss die ik heb ontvangen uit de Styletone box. Ik heb een maandelijks abonnement op de Styletone box en ontvang dus elke maand dierproefvrije make-upproducten. Toen ik deze lipgloss zag, was mijn eerste gedachten, weer een lipgloss. Daar heb ik al genoeg reviews over geschreven. Maar ik moest over deze ook een review schrijven, omdat die zo anders was dan dat ik dacht. Er staat wel ‘Matte’ maar dit is echt een mooie matte lipgloss, iets waar ik in eerste instantie weinig verwachtingen van had

lipgloss 1 

Zoals ik net al aangaf, heb ik deze lipgloss ontvangen uit de Styletone box.
Dit is wat de Styletone box zegt:

Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint Nudist
€17,95

Cailyin Pure Lust Extreme Matte Tint creëert een levendige explosie van kleur op je lippen, met een langdurige dekking. De unieke infusie van een waterdichte, niet-plakkerige en matte finish zorgt ervoor dat je in een slag een chique lip look hebt.

 lipgloss 2 

Als eerst de prijs. Wauw! DUUR!, maar hij komt ook zeker zijn belofte na en dat vind ik wel erg belangrijk. Een levendige kleur, dat is het zeker en die explosie vind ik ook niet overdreven. En dat is zeker in het positieve, want ik ben enorm blij verrast door deze kleur. De langdurige dekking, dat is ook zeker een pluspunt. Zelf naar het eten zit er nog op, soms moest ik het even bijwerken, maar over het algemeen zat het er nog mooi op. Een lipgloss die niet plakt, ik dacht echt, dit ga ik niet geloven. Maar ook dat is waar, het plakt echt niet! Het voelt aan als een lipstick, wat ik zelf heel erg positief vind. Kortom, het is zeker een prijzige lipgloss, maar komt zeker na wat hij belooft!

lipgloss 3 

De verpakking, is best simpel, maar in dit geval ‘Less is more’. Het ziet er niet overdreven duur uit, maar het ziet er zeker niet goedkoop uit. Het kwastje is wat platter dan ik had verwacht, maar dit brengt zeker wel fijn aan. Dus dat is zeker boven verwachting. Wat wel even een puntje is, dat je tijdens het aanbrengen er wel op let dat het niet op je tanden zit, maar hier heb je een simpele truc voor. Namelijk, stop een vinger in je mond en doe je lippen eromheen als je je vinger er weer uithaalt. Zo haal je de resten die op je tanden kan blijven zitten weg en heb je de perfecte lip.

lipgloss on 2

lipgloss on 

Zo ziet de lipgloss eruit op mijn lippen. Ik ben helemaal blij met de kleur, zo mooi roze. Het is echt iets voor dagelijks gebruik, niet te overdreven maar toch aanwezig! Ik ben er helemaal fan van, zeker omdat die mat is. Het enige nadeel is dat je de velletjes op je lippen wel ziet, dus voor het gebruik een scrubben. Dan is er niks aan de hand en heb je perfecte lippen!

Kortom: Ik ben er helemaal weg van en dit word zeker één van mijn favorieten. Een subtiele, toch aanwezige, roze kleur! Mooi mat en blijft lang zitten, wat wil je nog meer?

 

Q: Wat is jouw favoriete lipkleur?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk