Beauty | Face of the day

03/12/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een artikel, die ik nog niet eerder heb gedaan. Ik heb namelijk een Face of the day gemaakt, waarin ik jullie stap voor stap laat zien hoe ik mijn make-up heb gedaan. Met de foto’s kan je duidelijk zien wat voor stappen ik heb gemaakt en hoe mijn make-up er uiteindelijk uit ziet. Dit is een basic look die ik vaak gebruik, om te werken of gewoon op een niet bijzondere dag. Misschien is het ook wel leuk om een keer een feestlook op te nemen, maar voor nu eerst een basiclook.

blanco

Dit is mijn gezicht zonder make-up. Zoals je zit heb ik een beetje last van onzuiverheden en roodheden, geen idee waar dat vandaan komt. Sinds ik ben gestopt met het eten van vlees is mijn huid echt helemaal aan het herstellen, maar het is er nog niet. Misschien dat het even moet wennen aan die hormonen die ik niet meer binnenkrijg via het vlees.

 

Foundation

foundation

Catrice Nude Illusion – 010 Nude Ivory

Deze stap sla ik ook regelmatig over, maar omdat ik hier een artikel over wilde maken leek het me wel leuk om het verschil te laten zien. Ook als ik oneffenheden heb, vind ik het wel prettig om een beetje foundation te dragen. Niet veel, maar gewoon een subtiel laagje.

 

Concealer

concealer

Catrice Liquid Camouflage – 010 Porcellain

 Onder mijn ogen en op plekjes die erg opvallen doe ik een beetje concealer. Onder mijn ogen doe ik het echt altijd, want ik heb het idee dat ik best wel kringen onder mijn ogen heb. Ik heb de concealer in een lichte kleur, waardoor het ook een beetje werkt als een highlighter. Dit heb ik ook allemaal afgepoederd met een poeder van Max & More 261 Nude, alles was ik vergeten hier een foto van te maken.

 

Oogschaduwbasis

oogschaduw basis

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base – 010

 

Dit product is echt onmisbaar als je met oogschaduw werkt, want zo blijft alles mooi op mijn plaats zitten. Eerst was ik er niet van overtuigd en ben ik er een tijdje mee gestopt. Maar nu ben ik er weer helemaal fan van, ik kan van de ochtend tot de avond genieten van mijn make-up look, zonder het ook maar een keer te hoeven bijwerken.

 

Oogschaduw

oogschaduw

W7 In the Nude palette

Ik kies voor een naturelle look, wat ik persoonlijk het mooist vind voor overdag. Voor een feestje vind ik dat je wat meer los mag gaan, maar overdag vind ik dit toch echt het mooist. Het zijn in dit geval roze tinten, maar ik houd zelf ook er van bruin tinten. Met deze twee kleuren kan je eigenlijk nooit misgaan, want het staat bij iedere oogkleur.

 

Eyeliner

eyeliner

LP City Color Eyeliner

 

Dit is iets wat ik in fases doe, op dit moment doe ik het bijna dagelijks. Ik vind een eyeliner namelijk heel mooi staan, het maak de look toch af en geeft het iets extra’s.

Mascara

 mascara

Dit is onmisbaar. Soms heb ik helemaal geen zin in make-up, maar moet ik wel werken. Dan vind ik het wel belangrijk om er verzorgd uit te zien en dan doe ik dus alleen maar mascara op. Want dan lijk ik gewoon meer wakker.

 

Lipstick

lipstick

Essence – 07 Natural Beauty

 

Ik ben helemaal fan van de lipstick van Essence, vooral deze kleur. Het is een ‘my-lips-but-better’ kleur en ik heb er al een back-up van, gelukkig, want eentje is al bijna helemaal op!

einde

Dit is het eindresultaat! Ik vind het een mooie voor overdag, waardoor ik er verzorgd en netjes uitzie. Ik vind dat je echt niet elke dag make-up hoeft te dragen, soms heb ik er gewoon geen zin in en dan doe ik alleen een beetje mascara. Sommige dagen vind ik het juist heel leuk om met make-up bezig te zijn en steek ik er iets meer tijd in.

 

Q: Wat is jouw favorieten dagelijkse look?

Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk