Beauty | Ciaté Nagellak – 035 Sherbet Fizz

06/11/2015, In: Beauty
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van een nagellak van het merk Ciaté. Ik heb al eens eerder kennis gemaakt met dit merk en dat beviel me prima. Daarom vond ik het wel leuk om deze nagellak tegen te komen in de Styletone box. Want deze nagellak zat in de Styletone box van Oktober. De Styletone box in een maandelijks abonnement, voor maar €12,50 per maand. Als je wilt zien wat er nog meer in de box zat, dan kan je hier de video van de unboxing bekijken.

Foto 1

 

Dit is wat de Styletonebox zegt:

€9,95

Ciaté, het nagellak merk waar iedereen geobsedeerd mee is. En wij begrijpen dat helemaal! Ze hebben niet alleen de meest fantastische kleuren, deze lakjes zijn ook van professionele salon kwaliteit, zeer gepigmenteerd en extra glanzend. Wij kozen 10 van hun meeste mooie kleuren die perfect in de volgende najaars trends passen: All is blue: Alle blauw tinten, Glitter & Shine: Alles dat glanst en glittert, hoe meer hoe beter! Classics: Rood, roze en nude tinten die mooi staan bij de grijs en naturel tinten.

 

Foto 2

 

Ik heb een mooie rode kleur gekregen met de naam ‘Sherbet Fizz’ Een kleur die niet meteen heel bijzonder oogt, want rood, ja dat heb ik wel meer. Maar ik deze kleur zitten glitters en het glanst heel erg. Ik vind dit dus echt een kleur voor de feestdagen. Zelf ben ik persoonlijk meer van de matte kleuren, maar met de feestdagen wil ik wel uitpakken met de glitters en de glimmertjes op mijn nagels. Ondanks dat ik het meer een feestdagennagellak vind, vind ik hem ook mooi voor een leuk avondje. Door de glimmertjes vind ik het toch iets specialer. Nu heb ik hem mooi op, want ik heb vanavond een leuk etentje.

Foto 3

De verpakking vind ik helemaal het einde, het is een mooi potje met een heel schattig strikje erop. Wat ik ook fijn vind is dat het kwastje lang is en ook de dop, waardoor de dop makkelijk in je hand ligt. Hierdoor kan je precies lakken en schiet je bijna niet uit.

Foto 4

Foto 5

 

Zoals je dit op mijn nagels is het een mooie nagellak, die je lekker ziet glimmen. Hij dekt het beste met twee laagjes, maar toch kan je er een beetje doorheen kijken. Ik vind dit wel een beetje tegenvallen van een Salonwaardige nagellak. Ik vind dat als je aangeeft dat de nagellak van Salon kwaliteit is, de nagellak ook goed moet dekken.

Kortom: Ik vind de nagellak een nagellak voor een speciaal moment. Zoals in mijn geval voor een leuk etentje, of tijdens de feestdagen. Ik vind het wel een dure nagellak, in vergelijking met de dekking. De belofte in het verhaaltje komt dus ook niet helemaal uit, maar dit kan natuurlijk per kleur verschillen. Ik heb namelijk ook een aantal nagellakjes van dit merk, die beter dekken dan deze kleur. Maar ik vind wel, als je aangeeft dat het een Salon kwaliteit heeft, dat je nagellak goed moet dekken. Als ik het een cijfer zou geven van 0 tot en met 10, zou het een 6 zijn.

 

Q: Wat is jouw favorieten nagellakmerk?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk