Beauty | BrAun Face Silk

24/11/2015, In: Beauty
0

Ik heb laatst bij Bol.com een bestelling gedaan, waar ik onder andere de BrAun Face Silk heb besteld. Ik was al een tijdje opzoek naar een gezichtsborstel, maar kon er niet eentje vinden naar mijn eisen en natuurlijk mijn prijs. Ik wil natuurlijk wel veel, maar het liefst niet met een hoge prijs, dus mijn uitdaging was daarnaar op zoek te gaan. Natuurlijk kon ik het zelf niet vinden, maar mijn zus appte mij deze goede deal door en die kon ik niet laten liggen.

totale pakket voor

totale pakket achter

Ik zal eerst even uitleggen wat dit apparaat allemaal kan, want het is niet alleen een gezichtsborstel. Het is ook een epileerapparaat voor het gezicht. Een 2 in 1 apparaat dus. De origineel prijs is €68,99, wat ik niet veel vind voor z’n apparaat. Maar dat heb ik er niet voor betaald, want bol.com had een actie en ik kon hem kopen voor €46,99 zonder verzendkosten. Dat is wel even wat anders dan de prijzen die ik voor de andere apparaten had gezien, die over de €100 gingen.

Ook kan je verschillende borsteltjes bestellen, die je er gemakkelijk op kan plaatsen. Er zit in het pakket een ‘normaal’ borsteltje bij, maar je hebt ook borsteltjes voor de ‘gevoelige huid’ een borsteltje dat ‘scrubt’ en een ‘spons-borstel’. Je kan dus voor iedere huidtype aan de slag met deze gezichtsborstel.

epi met dop

met beschermdop.

epi los met dop

Even wat praktische zaken, want dat is natuurlijk ook handig. Hij kan wel veel beloven, maar is die ook fijn en handig in gebruik. Je kan makkelijk het bovenste gedeelte loskrijgen om de ‘koppen’ te wisselen. Eerst te beginnen bij het epileer gedeelte van dit product. De epileerkop is er met gemak op de klikken en blijft goed zitten. Het is een kleine kop, waarmee je precies kan epileren. Ook kan de epileerkop twee kanten op draaien, zodat je alle haartjes van diverse richtingen eruit kan trekken. Ook de gebruiksaanwijzing is duidelijk, die ik in dit geval wel zou lezen, er staat namelijk duidelijk in dat je het wel kan gebruiken voor je wenkbrauwen, maar je wenkbrauwen er niet mee kan shapen. Het is een ideaal product om die vervelende haartjes van je bovenlip te krijgen. Is het totaal pijnloos? NEE! En dat kan ik niet zonder hoofdletter zetten. De eerste keer dat ik mijn bovenlip wilde epileren, deed het best zeer. Maar ik moet ook bekennen dat ik het harsen ook zeer pijnlijk vond en niet zo effectief. Bij het epileren deed het wel zeer, maar het was ook echt weg en mijn huid was niet zo geïrriteerd als tijdens het harsen.  Dit vind ik dus een pluspunt, want ondanks de pijn is dit wel het meest effectieve tot nu toe.

borstel 2

borstel

Dan gaan we over naar de borstel, want daar had ik hem voor de eerste instantie voor gekocht. Ik was tenslotte al een tijd opzoek naar een goed geprijsd gezichtsborstel. Als je de kop met het borsteltje goed op het apparaat klikt, is het zelfs in de douche te gebruiken! Wat ik helemaal een voordeel vind. In het pakket zit een borsteltje voor de normale huid, maar ik vond het een zacht en prima borsteltje. Ik was bang dat die te grof voor mijn gezicht zou zijn, aangezien ik nogal een gevoelige huid heb. Maar niks is minder waar, dus heb je een extra gevoelige huid, dan kan je altijd de borstel kopen die daar speciaal voor is gemaakt. Ik heb hem op mijn huid gebruikt en ik vind het echt enorm fijn. Mijn huid wordt er een stuk zachter van en voor mijn idee ook echt schoon. Ik wil hem zeker nog langer gaan gebruiken en dan kan ik in een ‘Favorieten video’ aangeven hoe fijn ik hem vind. Ik vond het ook erg ontspannend, vooral op het voorhoofd. Ik kan me voorstellen als ik hoofdpijn heb, dat het dan fijn is om dit te gebruiken als een massage. Het is eigenlijk een mini massage en een reiniging in één, echt heerlijk! Ik heb ook echt de indruk dat mijn poriën minder zichtbaar zijn. De laatste tijd was mijn huid nogal onrustig en zag je duidelijker mijn poriën zitten, wat ik zelf heel vervelend vond. Maar nu, tijdens het gebruik van die borstel, oogt mijn huid rustiger en schoner. Alsof het vuil er echt uit is gehaald. Ik ga dit product zeker vaak gebruiken! Het is alsof je een mini spa in huis hebt, en je huid knapt er ook echt van op!

 

Kortom, ik ben heel erg tevreden over dit product en zeker voor die prijs. Ik vind het soms echt lastig om een goed geprijsd product te vinden die aan mijn eisen voldoet, maar soms moet je gewoon even goed zoeken. Ik ben enorm fan van de borstel, en ik ben bang dat ik even moet wennen aan het epileren. Maar ik vind het wel fijn dat het ook echt weg is en dat mijn huid er positief op reageert. Ga je het zelf proberen, doe het dan op een dag dat je de deur niet uit hoeft. Stel dat je huid heel erg rood wordt, of je kan er niet goed tegen, dan hoef je er geen kilo aan make-up op te doen en kan je je huid laten rusten. Ik denk niet dat dat snel zou gebeuren, aangezien bij mijn gevoelige huid de kleur zo weer was bijgetrokken. Als ik dit product een cijfer zou geven van een 0 tot een 10, dan zou het zeker een dikke 8 zijn!

 

Q: Hoe reinig jij je gezicht?

 Schermafbeelding 2015-09-22 om 20.20.42

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk