Review Bluetooth Speaker van GSMPunt.nl

23/06/2016, In: Review
0

Laatst ontving ik in mijn mailbox een leuk mailtje, die mailtjes dat je opstaat en denkt ‘YEAH!’ en dit was er zo eentje, namelijk een mailtje van GSMPunt.nl. Ik opende dit mailtje, omdat ik eerlijk gezegd nog nooit had gehoord van deze website, maar daarin stond of ik een samenwerking wilde doen. Mijn eerste gedacht: ‘JA!’

Ik kreeg dit leuke boxje opgestuurd en ik moet eerlijk zeggen dat ik zoiets eigenlijk nooit gebruik. Ik wilde het uitproberen en kijken of dit een nieuwe favoriet van mij kan worden. En nu ik dit typ, gebruik ik dit boxje, om te luisteren naar een leuke Podcast van de Selfhelp Hipster. Daarover straks meer informatie.

Dit is de Bluetooth Speaker waar het om gaat:

IMG_1244

IMG_1247

IMG_1254

IMG_1256

Het kwam met de post, netjes verpakt. Het paste net niet door de brievenbus dus het is netjes afgegeven door de postbezorger. Wat ik wel fijn vond en stiekem gezegd niet had verwacht, is de snelle levering. Meestal al bedrijven zeggen dat je het snel ontvangt, gaat er in mijn geval altijd wel wat mis, maar niet hier! Dat is dus zeker een pluspunt. Voor de rest vind ik het boxje er supermooi uit zien, het matte zwart vind ik stoer staan, dus het is echt een universele speaker. Voor mij ook een pluspunt. Hij is ook makkelijk mee te nemen, hij is goed van formaat, dus het gaat je tas in en mee.

Zelf ben ik niet een persoon die ergens in het openbaar keihard muziek gaat luisteren. Ik moet eerlijk bekennen, ik ben z’n type die zich daar echt aan stoort. Maar zelfs dan kan je met deze box makkelijk aan de slag. Ik heb hieronder mijn drie favorieten bezigheden (natuurlijk met de speaker) beschreven, voor het geval je ook niet houd van iemand anders lastigvallen in het openbaar met muziek waarop die ander echt niet zit te wachten. Voor types zoals ik, haha!

IMG_1260

 

Ten eerste heb ik een nieuwe verslaving, die ik hierboven al een beetje een hint heb gegeven. Podcasts.. En dan vooral van de Selfhelp Hipster. Voor diegene die geen idee hebben wat een podcast is, het is eigen het Youtube van de radio. Je maakt je eigen radioshow, hierop kan je je net als bij Youtube abonneren. Ik luister nu al echt een aantal uur naar de Podcast van de Selfhelp Hipster. Zij bespreken dat hun doelen en challenge die ze de maand hebben aangepakt, op een leuke manier! Ik heb er zelfs laatst een PR op hardgelopen.

IMG_1301

 

Ten tweede vind ik Yoga erg leuk en vind ik het ook heel leuk om sportvideo’s te volgen op Youtube, die ik meestal gewoon kijk via de laptop. Nu dacht ik, weetje wat ik sluit de box aan op mijn telefoon en zo kan ik de muziek harder zetten en betere kwaliteit geluid krijgen en het sporten/yoga ging ook lekkerder, alsof je meer in de flow zit. Dus ook daarvoor is de box goedgekeurd!

 

IMG_1309

Ten derde: Muziek. Soms als ik onder de douche sta zet ik Spotify aan of soms als ik een gekke bui heb. Nu is de kwaliteit van het geluid z’n stuk beter dan uit alleen mijn telefoon, dus bouw gewoon je eigen party! Zo is het dus ook ideaal voor een feestje, waar dan ook!

Kortom: Ik ben echt erg tevreden over deze speaker, ik gebruik hem echt dagelijks. Zelf had ik niet verwacht dat ik een fanatiek gebruiker zou zijn van deze speaker, omdat ik eigenlijk nooit muziek luister. Maar zelfs nu luister ik naar de radio of video’s of podcast via de speaker. Hij is zo makkelijk in gebruik, dat ik het zo snel voor elkaar kreeg dat ik bijna mezelf een high-five wilde geven. Ik wist ook wel dat ik die speaker niet zelf in elkaar zou moeten zetten, maar bij de Ikea zeggen ze ook altijd dat het makkelijk is, maar om dezelfde kast te krijgen als op het plaatje, dat gaat me niet altijd goed af.

Neem zeker even een kijkje op de site voor meer leuke producten en wil je de link naar de speaker, klik dan hier.

 

Q: Wat is jouw favorieten telefoonaccessoires?

 

 

afsluiting artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk