Review Bluetooth Koptelefoon.

18/09/2018, In: Review
0

Heb jij ook weleens van die momenten gehad, dat je vast zat in je snoer van je koptelefoon. Ik kan me zo goed herinneren dat ik, toen ik nog op de Pabo in Arnhem zat, de bus in stapte.
Ik dacht dat iemand mij tegen hield, maar in werkelijkheid dat ik vast met mijn snoer van mijn koptelefoon achter een leuning van de stoel. Ik, die super eigenwijs en ontzettend lomp is, voelde wel een beetje weerstand, maar liep gewoon door. Met als gevolg een kapot snoer, geen geluid meer uit mijn koptelefoon en natuurlijk een super humeur.


Toen ik deze Bluetooth koptelefoon ontving, moest ik meteen aan dat moment denken. Dit gaat mij niet nog een keer overkomen, haha!
Ik dacht meteen aan allerlei voordelen die een draadloze koptelefoon heeft, namelijk je zit niet vast met je snoer. En je kan even weglopen bij de laptop tijdens het kijken van een video om snel even wat drinken te pakken. Je kan het nog makkelijk verstaan en je bent veel mobieler. Ook is het heerlijk om tijdens het ophangen van de was, naar een podcast te luisteren. Dan kan ik de telefoon gewoon neerleggen, en niet ergens in mijn zak of broek proppen en zonder moeite de was ophangen.

Op de website heb je verschillende koptelefoons, draadloze headsets en wireless earbuds, maar ik heb gekozen voor deze koptelefoon.

Ik moet eerlijk toegeven, dat ik wel even dacht. Handig zo draadloos, maar is het dan wel een beetje makkelijk te verbinden en dat is die zeker. Via de laptop of je telefoon, het werk allemaal makkelijk. Er zit ook een radiostand op, daar had ik vanochtend even ruzie mee, want ineens begint de koptelefoon ontzettend te ruizen en ik schrok me kapot. Drukte ik even op een verkeerde knop. Het is heel handig dat je hem kan besturen via de koptelefoon, maar dan moet je wel even weten waar je op drukt haha. Natuurlijk weet je op den duur makkelijk waar alles zit, dit gebeurt mij niet nog een keer! De koptelefoon zit ontzettend lekker op mijn hoofd, en houdt in de winter zeker mijn oren ook wel warm. Twee vliegen in één klap! Ook kan je de koptelefoon makkelijk meenemen, want deze raakt totaal niet in de knoop. Ik kan me nog die tijd herinneren dat ik in gevecht was met die kleine dopjes, waarvan het draad dan helemaal in de knoop zat. Wat zat daar een frustratie in. Dat is nu helemaal niet meer nodig. Soms doe ik hem zelfs niet in mijn tas, maar lekker om me nek, makkelijk en je hebt er zo ook totaal geen last van.

Wat ik ook heel belangrijk vind is de website zelf. Het is een makkelijke, fijne website. Waarvan het contact goed is, ik heb er een goed en vertrouwt gevoel bij. Ook is het geen dure website, want ik de koptelefoon kost maar €33. En de kwaliteit is prima! Zeker een aanrader dus.

Kortom, ik ben heel erg tevreden over deze koptelefoon en gebruik hem nu al een tijdje. Ik neem hem mee op de fiets (niet te hard, zodat ik wel het verkeer hoor) tijdens het ophangen van de was, of andere klussen in huis of als ik ergens moet wachten. Ook tijdens het sporten heb ik hem getest, het is natuurlijk niet hetzelfde als sport-oordoppen, maar ook deze blijven prima zitten bij de oefeningen die ik doe. Het is dan ook echt een voordeel dat deze draadloos is! Ik ga hier nog heel veel plezier aan hebben en dat kan jij ook, want er komt een winactie aan. Houdt daarom mijn sociale media goed in de gaten.


Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk