Terugblik 2018

31/12/2018, In: Personal
0

Ik wilde even een terugblik maken op nu nog dit jaar, 2018, want het is toch echt wel een bijzonder jaar geweest. Een jaar waarin heel veel nieuwe dingen zijn gekomen en daarom vind ik het een mooi moment om bij stil te staan. We beginnen natuurlijk met de maand januari..

Januari.

Dit jaar heb ik het hardlopen weer op kunnen pakken, iets waar ik enorm blij mee ben. We hebben de verjaardag van Bo kunnen vieren, die enorm blij was met zijn bot. Ook dit jaar heb ik volop vegan gegeten en hadden we de kijkdag van ons nieuwe huis, want dit jaar stond ook in het teken van ons eerst echte koophuis.

Februari.

Elk jaar in februari doe ik weer mee aan warme truiendag, om zo extra bewust te zijn dat we zuinig moeten zijn met de aarde. En dat z’n dag echt al effect kan hebben. Ook heb ik vaker een bloemetje gekocht of gekregen. Elke keer dacht ik, ik wil vaker bloemen, want het geeft z’n gezellige sfeer. Nu neem ik af en toe gewoon een bloemetje mee. En natuurlijk zagen we ons nieuwe huis helemaal opgebouwd worden.

Maart.

Ook heb ik dit jaar veel meer dingen zelf gemaakt, iets waar ik hiervoor de tijd niet zo voor nam, maar dit jaar bewust wel deed. Zo heb ik zelf sokken gemaakt die ik nog steeds met plezier draag. Ook ben ik in deze maand van het jaar 2018, meer dan een jaar vegan. Iets waar ik stiekem toch best trots op ben. Ook ben ik dit jaar met fotografie bezig geweest, maar niet zoveel als ik zou willen. We zijn ook een dagje naar Amsterdam geweest en heb ik ontzettend veel met Bo geknuffeld.

April.

Deze maand kwam de lente weer in zicht, dat is samen met de herfst mijn favorieten seizoen. Alles wat weer tevoorschijn komt, elk jaar weer ontzettend mooi. Ook was ik dit jaar bezig met hangmatyoga, iets wat ik echt weer moet oppakken. Ook kwam er eindelijk een vegan tijdschrift en dit tijdschrift koop ik elke keer trouw weer!

Mei.

Ook deze maand heb ik veel in het bos gewandeld, iets wat ik het hele jaar door graag doe. Ook heb ik dit jaar meer de tijd genomen om te lezen, eindelijk! Het is iets wat ik ontzettend graag doe, waar ik door ontspan, maar waar ik eerst de tijd echt niet voor nam. Ik heb dit jaar zelfs alle Harry Potter delen in het Engels uitgelezen. Nu heb ik nog zoveel boeken die ik wil gaan lezen en ik heb er echt zin in om daar tijd aan te besteden. En natuurlijk kwam ons nieuwe huis steeds dichterbij.

Juni.

Deze maand kregen we ‘eindelijk’ de sleutel van ons mooie nieuwe huis! En ben ik eigenlijk al vanaf de voorjaarsvakantie weer lekker aan het werk als juf. Toch de baan die het beste bij me past haha!

Juli

Deze maand stond alleen maar in het teken van ons nieuwe huis. Klussen, klussen en nog eens klussen!

Augustus.

We kregen veel mooie bloemen om ons te feliciteren met ons nieuwe huis, dit geeft echt zoveel sfeer! Ook ging ik aan de gang met nieuwe recepten, want de keuken is toch zoveel groter, mooier en fijner dan die we hadden. En ging ik thuis weer aan de slag met yoga, wat ik overigens echt weer op moet pakken…

September.

Het sporten zat er ook steeds meer in, het gaat qua krachttraining ook echt de goede kant op. Ik kon het sporten ook goed afwisselen met momenten van rust. Lekker ontspannen in bad, wat een luxe is dat. Ook ben ik echt bezig geweest met het produceren van minder afval. Wat natuurlijk een stuk beter is voor het milieu. Ook maakte in eindelijke mijn sjaal af waar ik maanden geleden aan begonnen was en kreeg ik voor van mijn verjaardag een sapmachine en daarmee kan ik allerlei lekkere sapjes maken.

Oktober.

Dit was de maand, waarin ik nog nooit zoveel in de file had gestaan en dat ik zo ontzettend baalden dat ik zover moest rijden voor mijn werk. Ook mocht ik nog voor mijn verjaardag naar Geitenyoga, wat echt geweldig was. At ik een vegan donut en kocht ik een super mooie boekenkast om al mijn mooie boeken in op te kunnen bergen. En we (Mark en ik) hebben even de tijd genomen voor een mini-vakantie, een weekendje Antwerpen.

November.

Bo probeert altijd op schoot te kruipen, alleen past dat gewoon niet, omdat hij zo groot is. Ook kwamen we in de kerstsferen door naar de Intratuin in Duiven te gaan, echt super mooi. Ook was ik opzoek naar vegan schoenen en vond ik een geweldig paar! Deed ik mee aan mijn eerste run, nadat ik ‘uit de running’ was. Dit ging heel goed, 5 km en ruim binnen het half uur! En natuurlijk kregen we nieuwe vrienden erbij, Meeko en Roest!

December.

Ik mocht deze maand beginnen bij me nieuwe werk, dat betekend geen file meer! Hier was ik natuurlijk heel erg blij mee, het is een leuke school met een super leuk team. Ik kan elke keer mooi met de trein naar het werk en dan rijd ik langs de file op, een stuk beter haha! Natuurlijk leerde we Meeko en Roest beter kennen en zij ons, het zijn echt leuke beestjes! Natuurlijk komt ons huis steeds verder af, komen de lampen en hangt ‘eindelijk’ de kapstok. De kerstboom komt in huis en de eerste keer kerst in ons nieuwe huis en als klap op de vuurpijl komt de orchidee ook helemaal weer tot leven. Deze was jaren lang in een soort slaapstand en nu komen ze weer op! Zo mooi!

2019

Afgelopen jaar, was een heel bijzonder jaar, met veel hoogtepunten waar ik ontzettend naar uitgekeken heb. Een jaar wat we in rust kunnen afsluiten, want we zijn eindelijk gesetteld. Maar voor het nieuwe jaar zijn er natuurlijk wel een aantal doelen waar ik op wil gaan letten of mee bezig wil zijn. Dat is onder andere mijn blog, want in 2018 heb ik daar weinig tijd voor genomen. Nu wil ik weer met regelmaat gaan schrijven, want ik vind het ontzettend leuk om te doen en dat is natuurlijk de belangrijkste reden. Dus houdt mijn site in de gaten, want er gaat nog veel meer komen.

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk