This is my life… #4

19/06/2017, In: featured, Persoonlijk
0

Ja, het is weer maandag en dat betekend natuurlijk een terugblik op mijn afgelopen week.

Een beetje een hectische week, maar wel erg leuk. Dus laten we snel beginnen.

Maandag,

Een maandag waarop ik een wandelingetje door het bos kon maken. Wat is het fijn om weer even eruit te zijn en lekker door de natuur te wandelen. Dat had ik echt enorm gemist. En de maandag waarop ik erachter kwam dat er een nieuw seizoen ‘Orange is the new Black’ op Netflix stond. Je kan dus wel raden wat ik die avond gedaan heb…

Dinsdag,
Omdat wandelen ontzettend goed is, vanwege de beweging maar weinig belasting, ben ik weer lekker op pad gegaan. Ik loop dan niet alleen, maar met mijn ouders en de hond. Het is nog steeds een heel klein rondje, maar het begin dat is er. En natuurljik is dat met dit mooie weer extra genieten.

Woensdag,

Dit was een bijzondere dag, want vandaag is mijn moeder 60 jaar geworden. Dat moesten we natuurlijk al een beetje gaan vieren. Niet alleen thuis, nee ook op de hardloopclub. Ik ben nu wel een poos uit de ‘running’ (hele flauwe woordgrap…) maar natuurlijk pakte ik mijn verantwoordelijkheid om mijn hardloopcollega’s te trakteren op taart. Ik had zelf een veganistische worteltaart gemaakt, die gelukkig goed in de smaak viel. Ook had mijn moeder nog verse aardbeien uit de tuin en daar zeg ik natuurlijk nooit nee tegen.

Donderdag,

Vandaag was ook een mooie dag voor een wandeling, het wandelen gaat gelukkig erg goed. Ik besloot deze keer om mijn fotocamera mee te nemen. We hadden een mooi hertje gespot en mooi foto’s gemaakt van bloemen. Heerlijk om daar weer mee bezig te zijn. Ook Bo wilde ik op de foto zetten, maar ik moest toch zo lachen om deze twee foto’s. Ook was het een ijsvolle dag, eerst proefde ik (voor mij nieuwe) veganistisch ijs van de AH en die avond was ik op bezoek bij twee vriendinnen, en besloten toen nog even om naar de Bernardo’s te gaan. Voor alle mensen die in de omgeving van Ede wonen, het is het beste ijs en alle fruitsmaken zijn veganistisch!

Vrijdag,

Vandaag een superleuke dag, maar weinig foto’s gemaakt. Ik liep ook vandaag even mee in het bos. Bo, die ontzettend eigenwijs is, wilde per se met deze stok lopen. Hij is natuurlijk ook hartstikke sterk en wilde dat even laten zien. Het is dan ook mooi om te zien dat hij er zo trots op is. Deze avond hadden we ook een mooi feest van mijn zus, want zij en haar vriend zijn 10 jaar samen! Een mooie mijlpaal.

Zaterdag,

Vanochtend had ik uitgeslapen, want ik merkte toch wel dat ik best moe was. Heb ik heerlijk genoten van mijn lekkere crackers en las ik dit boek uit: How not to die! Het is, vind ik, een geweldig interessant boek, maar het is soms een beetje moeilijk om doorheen te komen. Ik heb alle (ruim 400) pagina’s gelezen, omdat ik het echt heel interessant vind en er meer over wilde weten. Ik zal even heel kort omschrijven waar het over gaat. Het beschrijft de hoofdreden waarom mensen doodgaan en waar je met je voeding op kan letten om zo gezond mogelijk te zijn. Ik denk dat ik het niet makkelijker kan omschrijven. Het boek was ook helemaal in het Engels, dus het was soms een beetje pittig om doorheen te komen, maar het is helemaal goed gekomen.

Zondag,

Vandaag ging we weer even kijken op de plek waar ons geweldige huis moet komen te staan. Ze hadden nu een stuk gegraven, en ik kan niet wachten tot ze echt helemaal gaan beginnen. Ook zaten we even bij mijn ouders in de tuin, en zag ik deze mooie vlinder. Natuurlijk net als ik mijn camera niet mee heb, daarom heb ik deze foto gemaakt op mijn telefoon. Ik kon het namelijk niet laten om er geen foto van te maken.

 

Mijn week was echt super, mooie feestjes gehad en ook lekker gelezen.

Hoe was jouw week en hoe kijk jij daarop terug?

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk