This is my life… #3

12/06/2017, In: featured, Persoonlijk
0

Maandag

 

Tweede Pinksterdag, de meeste mensen zijn dan vrij. Heerlijk even een dagje extra weekend, wie wil dat nou niet? Wij kozen ervoor om naar Amsterdam te gaan en even inspiratie op te doen bij een aantal meubelwinkels. We hebben al wat leuke ideeën voor een vloer, zoals je op de foto kan zien, en ik kocht ook een massageapparaat voor o.a. mijn been. Een geslaagde dag, al zeg ik het zelf.

Woensdag

 

Slaan we nou een dag over? Ja, inderdaad! Waarom? Geen idee, maar ik had gewoon geen foto’s van dinsdag. Dat heb ik vandaag even ingehaald, door extra veel foto’s te maken. Natuurlijk moest ik even mijn massage-apparaat uitproberen en ik ben helemaal fan. Hij masseert niet alleen, maar door de infra-roodlamp worden je spieren ook extra warm. Ideaal! Daarna genoot ik van een heerlijk ontbijtje, met thee (met amandelmelk) en twee crackers met hummus. Ook heb ik voor het eerst een radijsje gekweekt, waar ik helemaal trots op ben. In de middag ging ik naar een vriendin (Martine) waar ik een heerlijke veganistische lunch kreeg. Meteen het recept meegekregen, want het was echt heerlijk! Ook kreeg ik een boekentip: ‘Het Rosie-Project’ en een goede tip deel ik graag. Ik heb hem dus zelf nog niet gelezen, maar dat ga ik zeker doen. En als ik bij Martine ben, ben ik ook altijd bij Bob, hun geweldige konijn! Hij wilde niet echt op de foto en ging serieus met de rug na me toe zitten, de diva!

Donderdag

 

Vandaag heb ik een klein rondje meegelopen om de hond uit te laten, fijn om steeds verder te kunnen wandelen, want wat heb ik de natuur gemist zeg! Daarnaast ben ik weer verder gaan lezen in mijn boek: “How not to die’, want kennis is natuurlijk macht. Of zoals ze het mooier zeggen in het Engels: Knowledge is Power! Sommige spreekwoorden moet je misschien maar niet vertalen. En natuurlijk keek ik weer een aflevering van Pretty Little Lairs, een van mijn favorieten series!

Vrijdag

 

Vandaag ging ik weer even op zoek bij de leukste hond van de wereld, namelijk Bo! En ging ik ‘nieuwe’ oreo’s testen. Ze waren voor mij nieuw en ik vind alles wat vegan is in de supermarkt het proberen waard! Conclusie viel helaas een beetje tegen, want die dingen waren mier, maar dan ook mierzoet. Geef mij nog steeds maar het liefst de orginelen!

Zaterdag

 

O, wat had ik afgelopen nacht slecht geslapen. Dan word je wakker als een oma van 80 en dan moet de dag nog maar beginnen. Gelukkig was het een hele leuke dag en zag ik er daarom niet zo tegenop. Ik had nieuwe schoenen geregeld, want er komen een aantal leuke feestjes aan en ik kan met mijn been nog niet echt op hele hoge hakken lopen. Daarom vond ik het tijd voor nieuwe schoenen, gekocht bij de Van Haren. Het avond eten was lekker makkelijk, namelijk een heerlijke salade van de AH. En in de avond was het alweer tijd voor een leuk feest van mijn vriendin Dionne! Daar moest natuurlijk ook een leuke foto gemaakt worden van mijn beste vriendinnetjes, Dionne en Birgit! Toen ik naar huis liep, want ja zover woont Dionne bij mij vandaan, zag ik een hele mooie maan en daar moest ik ook even een foto van maken!

Zondag

 

Een relaxte dag, niet te veel gedaan en de avond bestond uit bankhangen/netflixen en gezellig de kaarsjes aan. Eerst een aflevering van Pretty Little Lairs en daarna begon ik aan het nieuwe seizoen van Orange is the new Black!

Dit was mijn terugblik op mijn week, aankomende week zijn er weer veel leuke dingen in de planning, waar ik veel zin in heb. Kan niet wachten om alles met jullie te gaan delen.
Wat was het leukste van jouw week?

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk