This is my life… #2

05/06/2017, In: featured, Persoonlijk
0

Ik ben een beetje in de war met de dagen. Dit omdat het vandaag maandag is, maar voelt als een zondag, omdat het tweede pinksterdag is. Natuurlijk heb ik afgelopen week ook foto’s gemaakt en ik wil de hoogtepuntjes van de afgelopen week met jullie delen.

Maandag
Vorige week had ik mijn haar geknipt, waar ik even aan moest wennen. Het is een stukje korter, waardoor ik het idee had dat ik een deel miste. Nu begin ik er steeds meer aan te wennen en vind ik het nog steeds er mooi. Vandaag was ik ook even bij mijn ouders op bezoek en had mijn moeder zelfs een veganistische lunch voor mij gemaakt! Een broodje met sla, tomaat en komkommer, erg lekker! Ook heb ik even bij ons op de galarij genoten van een tijdschrift. Lekker in de zon.

Dinsdag
Vandaag had ik me geweldige t-shirt weer aan, die je in mijn groene favorieten video kon zien. Het is echt een favoriet, want de stof is zo lekker, ook met het warme weer. Die avond had ik ook gekookt, een lasagne met tofu. Echt een favoriet van mij, de beste veganistische lasagne die ik tot nu toe heb gegeten.

Woensdag
Vandaag ontdekte ik opnieuw ‘Instastories’ en vond ik het leuk om zo geduurde de dag de foto’s te delen.  Zoals je kan zien was ik vroeg wakker, vond ik het tijd voor een selfie. Ben ik lekker op een bankje in het centrum gaan zitten na een bezoek bij de Action en was ik kennis aan het opdoen over gezond eten. Het boek ‘How Not To Die’ is in mijn ogen een perfect boek, het leert mij bewust te zijn met wat ik eet. Ook probeerde ik popcorn te maken in een pan, wat totaal faalde… De pan is tot op het moment dat ik dit schrijf nog steeds niet schoon en de brandlucht heeft 1,5 dag in de kamer gehangen, oeps! Ook ben ik met de auto naar de fysio gereden en nam ik even tijd voor een ontspannend maskertje. Een productieve dag!

Donderdag
Dit was niet mijn favorieten dag, en dat is ook de reden dat er weinig foto’s online van gekomen zijn. Wat ik wel wilde laten zien van deze dag is mijn ontdekking om limoen in het water te doen, om zo even een keer wat anders dan alleen water te drinken.

Vrijdag
Vandaag ging het alweer een stuk beter dan gisteren, tijd voor wat meer foto’s. Ik wilde even mijn avocadoplant met jullie delen. Ik moet bekennen dat ik best wel trots ben, dat ik van een pit een mooie plant heb kunnen kweken. Ook heb ik even een andere fiets, ik heb geruild met de fiets van mijn moeder, die versnellingen heeft. Zo kan ik weer een beetje gaan fietsen in Ede, in plaats van alles met de auto te doen. En ook vandaag heb ik even genoten van de zon, tussen mijn mooie plantjes, op de galarij.

Zaterdag
Vandaag heb ik voor het eerst buiten een stukje gefietst, wat best wel zwaar was. Misschien had ik dit een beetje onderschat, maar desondanks ben ik samen met mijn vriend naar ons stukje grond ‘gefietst’. Even kijken of ze al iets hadden gedaan… Ook hebben we in de middag de film: ‘The Hobbit’ gekeken, onder het genot van een bak (wel gelukte) popcorn. Dit keer had ik gewoon ‘onze’ (geleend van me moeder…) popcornmachine aan gezet. In de avond zijn mijn vriend en ik nog even naar de Bernardo’s gewandeld voor een lekker (veganistisch) ijsje.

Zondag
Vandaag was het een super leuke dag. Met drie vriendinnen ging we een middagje rijden op een elektrische scooter. We hebben uiteindelijk 60km gereden, over de Veluwe. Eindelijk weer even genieten van de natuur. Daarna gingen mijn vriend en ik naar mijn zus en haar vriend, die lekkere pizza’s ging maken en uiteindelijk hebben we daar de hele avond, hartstikke gezellig, bij de vuurkorf gezeten. En top avond dus!

Hoe was jouw week en wat waren jouw hoogtepunten?

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk