Review www.telefoonhoesjestore.nl

07/04/2018, In: featured, Review
0

Vandaag ga ik jullie kennis laten maken met een leuke webshop, waar je terecht kan voor telefoonhoesjes. Ik ben namelijk laatst benaderd door deze webshop en mocht hier twee hoesjes van testen. Ik heb gekozen voor een echt houten hoesje en een ‘portemonneehoesje’. Zelf ik heb ik Iphone 6, maar ze hebben ook Iphone X hoesjes, Iphone 8 hoesjes en Samsung Galaxy S9 hoesjes. Het is dus zeker even de moeite waard om een kijkje te nemen op de website.

Boom Design Houten Hoesje voor Iphone 6 – 11,95 euro

Ik wil graag starten met mijn favoriet, want ja, die was toch al snel duidelijk. Namelijk het mooie houten hoesje wat ik heb mogen ontvangen. Dit was één van de hoesjes die me onmiddellijk aansprak. Ik ben zelf namelijk bewust bezig met het mijden van plastic, hoe mooi is het dan om een houten hoesje te hebben. Dit wilde ik dus ook graag uitproberen, want is het dan ook echt wel van een mooie kwaliteit?
Wat meteen opviel was dat het ‘echt’ hout was. Niet van dat slappe hout, maar echt stevig en mooi hout! De knopjes aan de zijkant zijn vrij en het hoesje ligt lekker in de hand. Het is niet meteen loodzwaar, maar wel goed beschermt. Het enige nadeel is, dat het hoesje lastig los te krijgen is. Het is zeker niet onmogelijk, maar je moet er wel even spierballen voor hebben. Dit was werkelijk het enige waar ik tegenaan liep en ik gebruik op dit moment het hoesje met heel veel plezier.

Zwart Geweven Textuur Booktype Hoesje Voor De Iphone 6 – 13,95 euro

Daarnaast heb ik nog een mooi hoesje mogen ontvangen, namelijk het ‘portemonneehoesje’. Ik heb ook een tijd mijn hoesje gebruikt als portemonnee, op dit moment dwalen mijn pasjes ergens in mijn tas, ook geen aanrader! Dit is ideaal, bijvoorbeeld als je een kleine tas meeneemt, of een drankje gaat drinken, of even snel moet tanken en niet meteen wil sjouwen met al je ‘hebben en houwen’.  Er kunnen genoeg pasjes in, alhoewel ik een beetje enthousiast word er hem algauw vol prop. Dan is het een beetje te lastig voor het hoesje om goed te sluiten. Logisch, want er zitten veel pasjes in. Het is een mooie stof, goede kwaliteit en geen leer. Meestal krijg je van die plastic, stinkende hoesjes, maar deze heeft een mooie kwaliteit, die zeker een hele poos mee zal gaan. Dit hoesje gaat zeker ook gebruikt worden als ik op stap ga zonder of met een kleine tas.

Kortom, ik ben zeer tevreden met de hoesjes en dit zeg ik niet alleen maar omdat ik deze heb mogen ontvangen. Ik ben oprecht zeer tevreden! Ik ga op dit moment genieten van mijn mooie houten hoesje, waar veel mensen ook leuk op reageren. Het hoesje valt op een positieve manier op, waardoor ik mooi mijn reden kan aangeven waarom ik voor hout heb gekozen. Dit zorgt voor leuke gesprekken!

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk