Review Bluetoothspeakercenter.nl

01/05/2018, In: featured, Review
0

Laatst ben ik benaderd door een webshop waar je bluetooth speakers kan kopen, daar wilde ik natuurlijk graag even een kijkje op nemen. Ik mocht daar iets uitzoeken, waarna ik niet lang heb hoeven nadenken, want mijn oog viel meteen op deze mooie speaker.

Op deze website vind je allerlei draadloze speakers, ideaal voor muziek, podcast en luisterboeken. Zelf vind ik de oortjes op een gegeven moment niet meer zo lekker zitten. Nu zitten hier gelukkig geen batterijen in, want daar ben ik helemaal geen fan van. Deze speaker is makkelijk op te laten via je computer, met het bijgeleverde kabeltje. Het is ook zo gedaan, ook wordt er duidelijk met het aantal procent aan gegeven hoe vol de batterij nog is.

Door een korte handleiding is de speaker snel en makkelijk te gebruiken, ik heb zelf namelijk een hekel aan lange handleidingen, want dan word ik alleen maar in de verleiding gebracht om overal gewoon op de drukken. Wat natuurlijk helemaal niet werkt, haha!

Nu is dit niet alleen maar een draadloze draagbare speaker, maar dat is ook nog eens een radio en een wekker. Een prachtige wekker, die enorm mooi staat op je nachtkastje. Het is best even een gepuzzel om de tijd in te stellen en de wekker, maar als je het eenmaal doorhebt dan is het zo gedaan. Wat wel even een puntje is, is dat als de batterij uitvalt, ook de tijd wegvalt. Dus even in de gaten houden met opladen, want dat scheelt weer. Zelf vind ik het altijd vervelend als een wekker erg fel is, dat je een half nachtlampje hebt, maar deze wekker kan je instellen qua sterkte, ideaal! Als je alleen de wekker gebruikt, dan gaat de batterij gewoon 2 dagen mee, wat ik zelf niet had verwacht. Als je de speaker ook echt als box gaat gebruiken, dan gaat hij wel minder lang mee.

Ook is deze speaker een echte muziek box, want ook de radio kan je luisteren. Volgens mij heb je hier wel een extra snoertje voor nodig om helemaal goed geluid te krijgen, want zonder stoort de radio, behalve als je hem vasthebt. Wat ik wel jammer vind, is dat ik niet kan instellen om de radio als wekker in te stellen. En de wekker duurt even om uit te drukken, er zit wel een snooze-knop op, maar om hem echt uit te zetten daarvoor moeten echt wat handelingen voor verricht worden. Misschien ideaal als je een type bent die in zijn of haar slaap de wekker uitzet!

Waar ik de speaker vooral voor gebruik is het luisteren van podcast, dit vind ik heerlijk tijdens het opstaan of het opruimen/schoonmaken van het huis. Er zit een goed geluid in en hij is makkelijk om overal neer te zetten of eventueel mee te nemen. De tijd vind ik ook erg fijn om erop te zien, het is een duidelijke klok, en nu hoef ik niet meer meteen mijn bril op te zetten om te kijken hoe laat het is, dat is soms ook wel even fijn, vooral als je nog even kan blijven liggen.

Kortom, ik ben zeer blij met deze box en deze samenwerking. De box is prima verstuurt, netjes verpakt en een prima communicatie. Het is een mooie wekker/radio/draagbare en draadloze box, een alles-in-een! Ideaal om mee te nemen op vakantie of een weekend weg, ideaal om podcast te luisteren tijdens het schoonmaken en ideaal om relaxt mee wakker te worden in de vakantie. Dan heb ik alle tijd om naar een podcast te luisteren en rustig aan te doen. De komende tijd ben ik voorzien van een prachtige box en ga ik daar zeker van genieten.

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk