Ik krijg je wel – Sophie Kinsella

26/08/2019, In: Books, featured
0

Ik heb meerdere boeken gelezen van Sophie Kinsella en dit zijn de perfecte boeken voor de zomervakantie! Het is een luchtig boek, wat fijn is om te lezen en wat je zonder echt na te denken, lekker kan lezen. En soms heb ik daar ook echt zin in!

Lottie wil niets liever dan trouwen en is er heilig van overtuigd dat haar vriend Richard haar ten huwelijk gaat vragen. Wanneer dat niet gebeurt, voelt ze zich vernederd en maakt ze het uit. Ze wil een man die zich wil binden! Dan loopt ze haar jeugdliefde Ben tegen het lijf en hij beweert dat hij altijd van haar is blijven houden. Sterker nog, hij wil trouwen. Nu! Lottie grijpt haar kans. Er worden twee getuigen van de straat geplukt, ze geven elkaar het jawoord en vertrekken onmiddellijk op huwelijksreis naar hetzelfde Griekse eiland waar ze elkaar als tieners hebben ontmoet en een fantastische tijd hebben gehad. Ze kunnen haast niet wachten op hun perfecte, sexy, romantische huwelijksnacht! Hier denken Richard, Bens vriend Lorcan en Lotties oudere zus Fliss anders over. Zij gaan de boel eens flink saboteren. Het wordt een huwelijksnacht om nooit te vergeten!

Dit boek vond ik in รฉรฉn woord: FANTASTISCH! Ik lees meestal voordat ik ga slapen en soms wilde ik hardop lachen. Ik kan je vertellen, dat wordt niet gewaardeerd. Maar ik vond het een super grappig boek, wel een beetje voorspelbaar, maar dat heeft ook wel weer wat, omdat het zo makkelijk wegleest. Ben je niet echt een boekenworm, maar wil je in de vakantie toch lekker lezen, dat is dit een ideaal boek!

Ik ben fan van Sophie Kinsella, vooral als ik iets luchtigs wil lezen. Ik raad het boek dan ook zeker aan. Zelf ben ik totaal niet bezig met trouwen en toch blijft het boek hilarisch, het is totaal niet geromantiseerd, wat juist wel weer erg grappig is. Als ik het boek een cijfer zou geven van 0-10, dan is het een mooie 8!

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk