Draadloos opladen

13/08/2018, In: featured, Review
0

Een tijdje terug ontving ik een leuk mail, met de vraag of ik een draadloze oplader zou willen proberen. Natuurlijk wilde ik dat graag, want de mensen die mij een beetje kennen weten dat het weleens voorkomt dat ik geen batterij meer heb van mijn mobiel. Ik heb gekozen voor de ‘Momax iPower Air Wireless External Battery Pack 10.000 mAh.

Draadloze oplader

Ik heb deze wireless charger’ getest in het heetst van de strijd, namelijk tijdens de verhuizing. Nu hoor ik het je al bijna denken, verhuizing!? Ja, nu ik dit typ wonen we 3 dagen in ons nieuwe huis. Verhuizen doe je natuurlijk niet in een weekend, dus de weken ervoor waren rommelig, je bent alles kwijt en de helft zit ergens in een doos. Waar is je oplader? Is er nog een stopcontact vrij? Onverwacht ergens heen en je batterij is bijna leeg! Ik had van veel dingen last tijdens de verhuizing, maar daar niet van doordat ik mijn iPhone draadloos kan opladen. Ideaal, want tijdens een verhuizing is niet alleen je eigen batterij snel leeg, ook die van je iPhone.

Opladen met iPhone.

Ik hoefde s ‘nachts alleen maar de iPhone op de lader te leggen en klaar. Natuurlijk gaat de lader ook op, maar je kan met gemak je telefoon 2x opladen als de batterij helemaal vol is. Wat ik ook weleens deed, was met een usb-kabeltje de batterij opladen en dan mijn telefoon erop. Dan kan je de dag door met een volle telefoon en een volle batterij en ben je gegarandeerd bereikbaar de hele dag. Wat ik een groot voordeel vind, is dat je duidelijk door de lampjes kan zien hoe vol de batterij nog zit, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Lampjes van de oplader.

 

Ik heb zelf de iPhone 6s, die in eerste instantie niet draadloos op te laden is. Daar is een oplossing voor, namelijk een Qi  ontvanger. Die ‘maak’ je aan je telefoon, je stopt het plugje in de plaats van de oplader en de rest past makkelijk in je hoesje. Voor iedere telefoon is er dus een mogelijkheid om draadloos te worden opgeladen. Natuurlijk hoeft dit niet, want deze lader is ook te gebruiken met een kabeltje, maar als je eenmaal draadloos gaat, dan wil je niet meer anders.

iPhone met Qi

Wat ik vooral erg fijn vond tijdens de verhuizing, maar ook op het werk of tijdens het logeren, dat ik me niet meer druk hoef te maken of er ergens een stopcontact zit. Stel je zit lekker met vrienden ergens een drankje te doen, dan ben jij niet diegene die over de grond hoeft te kruipen opzoek naar een stekkerblok. En een bijkomend voordeel is zeker, dat ik in de ochtend met mijn slaaphoofd mijn snoeren er niet per ongeluk lostrek of de helft van mijn nachtkastje laat vallen.

Kortom, ik ben ontzettend blij met deze draadloze oplader. Iets wat standaard in mijn tas zit, overal mee naar toe gaat en zelf andere gebruik van hebben gemaakt. Je bent namelijk niet de enige die af en toe in nood zit voor extra stroom. Ik zou zeggen neem even een kijkje op de website, want er is zoveel keuze. Ik weet zeker dat er voor iedereen wat is.

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk