Review | W7 Chunky lips

10 juni 2015, In: Beauty, Reviews
0

Vandaag heb ik voor jullie een review van de Chunky lips, van het merk W7!
Bij mij in het dorp is er een nieuwe winkel en die verkoop producten van W7, een merk wat ik vooral kende van de oogschaduwpalette. Daar heb ik er zelf ook 3 van, waarvan ik razend enthousiast ben!

Als je een review van de palette wil kijk dan hier:
W7  – In the Nude
W7 – In the Buff
W7 – In the Night

Zoals je (dus misschien wel hebt gelezen) ben ik erg fan van de oogschaduwpalette. Toen ik dus ook zag dat ze lipproducten hadden, kon ik ze ook niet laten liggen! Wat ook een voordeel is van het merk W7, dat het merk een budgetmerk is. Het is qua prijs-kwaliteit erg goed. Voor deze Chunky lips heb ik per stuk €2,29 betaald. Dat is toch geen geld!

Schermafbeelding 2015-06-09 om 17.05.20

Dit zijn de drie lipproducten die ik niet kon laten liggen. Ook hebben deze Chunky Lips nog leuke namen, namelijk (v.l.n.r)  Spontaneous – Scandal – Sultry
Ik kan er niks aan doen maar vind het alleen al leuk als de producten een leuke naam heeft, ik heb daar een kleine zwak voor ben ik bang. Maar deze ‘jumbo lippotloden’ heb ik al een keer gebruikt, maar dan van een ander merk. Ik vond het wel fijn, dus ik twijfelde niet aan het gebruik van het product. Nu hoopte ik natuurlijk dat het ook zo goed zou zijn, als de oogschaduwpalette.

 

Schermafbeelding 2015-06-09 om 17.09.04

 

Al eerste vind ik het belangrijk dat het pigment goed is, soms heb ik van die lipprodcten die dan allemaal toch een beetje de zelfde kleur zijn. Meestal komen van die producten weinig pigment af. Bij deze Chunky Lips is het pigment erg mooi. Je kan goed de kleur zien en bij de lijntjes heb ik het product maar één keer over mijn huid heen gehaald. Kortom, hier ben ik zeker heel erg tevreden mee! Nu is het natuurlijk de vraag of het ook mooi staat op de lippen…

Schermafbeelding 2015-06-09 om 17.12.56

 

Zoals je hierboven kan zien, geven deze Chunky lips een mooie en duidelijke kleur af. De middelste (met de naam Scandal) is wat gewaagder dan de rest en zou ik denk ik minder vaak dragen. De andere kleuren vind ik meer voor dagelijks gebruik. Ik zou de middelste wel voor een leuk feestje of een matchende outfit zeker dragen, want ik vind hem wel erg mooi. Over alle drie de kleuren ben ik erg te spreken, maar dan is er nog maar één belangrijke vraag. Blijft het goed zitten?
Meestal bij budgetproducten dan is er naar een paar keer drinken of een tijdje dragen, niks meer te zien van het lipproduct. Daarom verraste deze Chunky lips me erg, want ik heb hem op een dag maar twee keer hoeven bijwerken. Daarmee bedoel ik een werkdag, waarbij ik normaal eet en veel drink en dat vind ik toch best knap voor een budgetproduct. Ook is het een product die je simpel kan aanbrengen, dus binnen 10 sec heb je weer prachtlippen.

 

Kortom: Ik ben enorm tevreden over deze producten en ik weet wel zeker dat ik deze veel ga gebruiken. Ik kan het ook een ander aanraden, want voor die prijs en die kwaliteit denk ik dat iedereen hier wel mee uit de voeten kan. Ook vind ik het leuk dat er een goed en mooi pigment in zit. Dit is zeker een favoriet, daarom geef ik de Chunky lips, het cijfer 9!

Q: Wat is jouw favoriete product van het merk W7?

Slotfoto Artikel

MISSCHIEN WIL JE DIT OOK LEZEN
28 april 2014

Photo Dairy #23

Lifestyle, Personal
BEKIJK ARTIKEL
10 september 2013

Highlighters

Beauty
BEKIJK ARTIKEL
27 juli 2013

Shoplog Etos & Action

Lifestyle
BEKIJK ARTIKEL
Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Welkom!

Blogger 💻| YouTube 📹| 26🎈|👭| In love ❤️| Vegetariër🐰 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 |

Bloggers Keurmerk