Weekoverzicht #9

06/06/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag heb ik voor jullie weer een weekoverzicht van afgelopen week.
Deze week ging het al een stuk beter met het maken van foto’s, volgens mij zat ik gewoon even in een fotodipje ofzo. Of het kan eraan liggen dat ik een nieuwe telefoon heb en dat ik die camera daarvan toch wel heel erg goed vind. Laten we snel beginnen met de maandag!

IMG_7288

Het was niet een bijzondere start van de week, maar wel een rustige start. Ik had deze keer ook niet gesport, wat ik meestal wel doe op maandag. Dan doe ik een les bodypump, maar het de week ervoor had ik ruim 6 uur gesport, dus vond ik het niet erg om even rustiger aan te doen. Wel ben ik gezellig met mijn ouders en de hond naar het bos gegaan.

IMG_7289

Normaal gesproken ben ik altijd om dinsdag vrij, maar vandaag ging ik even invallen voor een collega. Ik merk dan wel dat me hele ritme ineens anders is, dat ik er toch een beetje aan moet wennen. Wat helemaal niet erg is, maar wel een beetje gek.
IMG_7290

Wat ik altijd doe op dinsdagavond is yoga! Ik vind het erg leuk om een yoga les te volgen, deze lessen (bij Basic-Fit) zijn een combinatie van pilates en body balance. Erg goed voor je balans, kracht en flexibiliteit, kortom goed voor je lijf!

IMG_7291

Ja, daar is die dan! Mijn nieuwe telefoon, waar ik natuurlijk nog niet verslaafd genoeg aan was. Ik heb nu eindelijk een witte telefoon, wat ik toch echt wel het mooiste vind. Ik merk meteen dat die een stuk sneller is dan de telefoon die ik had en wat een mooie foto’s kan ik hiermee maken, de camera is echt goed! Ook had ik vandaag een ochtenddienst op mijn werk en heb ik in de avond 7,8 km hardgelopen!

IMG_7292

Daar zit je dan bij een inloopochtend bij het gemeentehuis. Ik wilde een afspraak maken op de website, maar volgens mij hadden ze daar op bezuinigd, want dat ging dus niet. Dan maar zo, het is gelukt, wel een rip uit mijn lijf zeg. Ik was โ‚ฌ64 kwijt voor mijn paspoort.. pff!

IMG_7293

Ik was een beetje moe omdat ik afgelopen dagen had gewerkt en ook niet echt heel lekker had geslapen. Ik had voor mijn gevoel mijn hoofd een beetje vol zitten met verschillende dingen, voor mijn gevoel moest ik aan van alles denken, dus het was tijd voor een lekker relaxt avondje met de kaarsjes aan. En ontspannen maar!

IMG_7294

Ineens zat er volume in mijn haar, iets wat amper voorkomt met mijn sluike haar, maar toch, ineens had ik het. Hoe? Geen idee! Maar ik vond dat ik het even moest vastleggen, haha!

IMG_7295

Omdat het sporten deze week iets minder was, dan dat ik zelf had gepland, ging ik lekker weer het bos in voor een lekkere wandeling. Bo die krijgt het voor elkaar om de grootste stokken mee te nemen, en overal mee naar toe te sjouwen. Hij was ook wel teleurgesteld dat deze niet meer naar huis mocht. Vooral praktisch, hij paste niet in de kofferbak!

IMG_7296

IMG_7297

Vandaag heb ik weer hardgelopen en wel 9 km. Het hardlopen gaat echt super goed, veel beter dan verwacht. Ik denk dat ik me over 5km loop in augustus niet druk hoef te maken, en gewoon een mooie tijd kan neerzetten! Zelfs met het warme weer gaat het goed.
IMG_7298

Dit is ook zo schattig, bij mijn vader hebben we jonge kanaries. Het is zo lief gezicht die kale vogeltjes!

IMG_7299

En dit was nog even de route die ik vanochtend met de hardloopgroep heb gelopen!

IMG_7300

Zondag is niet alleen maar chillen, want ik werk altijd op zondag. En vandaag had ik (net zoals vorige week) weer een dag waarop alles tegen zat. Zo irritant, ik werd er echt een beetje chagrijnig van. Daarom vond ik het tijd om lekker even mijn voeten te verzorgen en mijn nagels te lakken. Is ook wel lekker met het mooie weer wat eraan komt, dat je in ieder geval goed verzorgde voeten hebt in je slippers.

Afgelopen week was dus een hele leuke week, maar deze week gaat ook heel erg leuk worden.
Maar dat zie je natuurlijk volgende week in het weekoverzicht!

Q: Wat was het leukste van jouw afgelopen week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk