Weekoverzicht #8

30/05/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag heb ik voor jullie weer een terugblik op afgelopen week, in een weekoverzicht.
Deze keer heb ik wel iets meer foto’s gemaakt, maar ik moest me er wel de hele tijd aan herinneren, en volgens mij ging het daarvoor echt meer vanzelf. Misschien dat het volgende week nog wel iets makkelijker gaat, eerst een terugblik op afgelopen week

IMG_7167

Ook al regent het, ik vind het heerlijk om door het bos te wandelen. Dat doe ik dan ook meestal met mijn ouders en de hond. De regenlaarzen aan en genieten van het mooie bos!

IMG_7168

Ik had maandag al lekker gesport, en vandaag ging het ook goed! (Überhaupt ging het goed deze week, want in totaal 6 uur gesport!)

IMG_7169

Ik heb me ingeschreven voor de City Run in Ede, een hardloopwedstrijd van (in mijn geval) 5 km. De eerste race, nadat ik ben gestart met hardlopen. Ik vind het best spannend, maar wel op een hele positieve manier.
IMG_7170

Dit was de route die ik afgelopen woensdag heb gelopen, met de hardloopgroep van mijn moeder. In totaal 8.7 km met een interval training, hier heb ik dus echt mijn conditie op getest en gelukkig viel het me niet tegen.

IMG_7171

Vandaag was het een hele positieve dag, over de ochtend kan ik nog niet heel veel vertellen, maar dat komt zeker wel! En de avond heb ik samen met nog meer leuke mensen de surprise party voor Dionne georganiseerd! Het was echt een geslaagde avond!

IMG_7172

Vandaag heb ik heel weinig foto’s gemaakt, terwijl we heel veel hadden gedaan. We waren in een outlet geweest en bij de Ikea, maar s’avonds op de bank toen dacht ik pas aan een foto. Van een serie die mijn vriend en ik kijken, namelijk: Hawaii Five-O.

IMG_7173

Voor de meeste mensen een ‘rust-dag’, maar voor mij standaard een werkdag. Normaal douche ik nooit in de ochtend, maar ik had z’n spierpijn dat ik tijgerbalsem had gesmeerd en dat stinkt nogal. Vandaar dat ik toch meer even ben gaan douche.

IMG_7174

Alles wat tegen kon zitten, dat zat tegen op het werk. Ja, die dagen heb je helaas ook, dan kom ik de dag wel door met een aantal koppen groene thee.
IMG_7185

Thuis op de bank, was ik de docu Vleesverlangen aan het kijken. Echt bijzonder om zo een kijkje te nemen en te kijken hoe we vlees eten. Nu ben ik zelf sinds november een vegetariër en kan ik (zeker na het kijken van deze docu) trots zeggen dat ik geen vlees eet. Dat ik niet mee werk aan deze gruwel dingen en dat ik geen ‘bloed’ meer aan mijn handen heb. En vooral na het zien van deze docu, kan ik niet echt normaal meer kijken naar een stukje vlees. Je bent dus wel een beetje gewaarschuwd, als je als lekkere vleeseter deze docu gaat kijken.

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk