Weekoverzicht #7 – Mei 2016

23/05/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag is er weer een weekoverzicht, maar deze keer is die een beetje gefaald.
Normaal gesproken maak ik altijd foto’s, zelf niet eens bewust, maar op een of andere manier heb ik van het weekend geen enkele foto en ben ik gestopt na donderdag.
Volgende week zal ik er meer rekening mee houden en me er toch iets meer bewust van zijn, want een half weekoverzicht is beetje zonde. Toch wilde ik het graag met jullie delen, omdat er wel hele mooie foto’s tussen zitten.

IMG_7012

Vandaag was het tweede Pinksterdag en moest ik werken, het was een lange dag (een uur langer dan normaal) en ik was blij dat het erop zat. Maar desondanks heb ik een leuke dag gehad.
IMG_7013

Vandaag had ik een dagje vrij en heb ik lekker met Dionne naar mijn favoriete serie gekeken, ik vind het een geweldige serie en ik moet bekennen dat ik inmiddels bij seizoen 4 ben. Ik kijk het echt te veel, lichtelijk verslaafd…

 

IMG_7014

Ook vandaag was een werkdagje en ik probeer op het werk gezond te blijven eten. Omdat het niet een baan is waar het enorm druk is, ga ik ook wel uit verveling eten, dus dan kan je maar beter zorgen dat je gezonde dingen mee hebt, want voor je het weet prop je jezelf helemaal vol…

 

IMG_7015

Hier was ik enorm trots op. De eerste keer dag ik 5km constant gelopen heb en wel met mijn moeder. Het is leuk om zo iets samen te doen en als het goed gaat is het natuurlijk nog leuker. Ik ben bijna op mijn oude niveau! Nog even doorzetten en eraan werken.
IMG_7016

IMG_7018

IMG_7019

Ja, yoga… Ik doe het al een hele poos, maar nu ben ik echt gevallen voor alle mooie houdingen. Zoek het maar eens op in Pinterest, het is echt heel gaaf. Daarom kon ik het ook niet laten om deze mooie foto’s te maken van mijn favorieten houdingen.

En dit is tevens ook het laatste waar ik een foto van heb gemaakt, helaas. Ik had er wel iets meer van verwacht, maar wilde deze foto’s graag met jullie delen.

Volgende week, zal het sowieso een langer weekoverzicht zijn, maar eerst genieten van deze komende week!

Q: Wat vind jij van de Yogahoudingen?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk