Weekoverzicht #6 – Mei 2016

17/05/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag, een dagje later dan de planning was, een nieuwe weekoverzicht!
Laten we maar snel beginnen!

 

IMG_6917

Vandaag had ik voor het eerst een les ‘Body Pump’ gedaan bij Basic Fit. Ik vond het een super leuke les, die ik echt elke week wel wil gaan doen. Het is een work-out voor heel je lijf!
IMG_6918

Selfie-time! Op mijn shirt staat, ‘Original 90’s Girl’ en hoe kan het meer bij mij passen haha!
IMG_6919

Mijn moestuintjes, zijn eigenlijk geen moestuintjes meer, maar echte plantjes aan het worden. Ik ben er zo blij mee, nieuwe bakken en andere plantjes. Ik ben benieuwd of ik er echt van kan eten!
IMG_6920

Een hele vroege dienst, van 7.00 – 15.00. Het is altijd even wennen met opstaan, maar ik vind het fijner dan de late dienst, van 15.00-22.30. Ik ben toch meer een ochtend-, dan een avondmens.
IMG_6921

Nog steeds een heerlijke warme dag, dus tijd om wat verkoeling te zoeken in het bos. Niet alleen voor onszelf, maar natuurlijk ook voor Bo, die heerlijk heeft gezwommen.

IMG_6922

Heerlijk de avond op het balkonnetje doorgebracht, samen met Yvette. Lekker kletsen en een gezellig avondje gehad. Ook fijn dat het zo lang licht blijft!

IMG_6923

Ja, het was tijd om mijn nieuwe brilletjes op te halen. Leuk om te zien dat iedereen nieuwsgierig was wat voor brillen het zijn geworden. Ik heb mijn ‘gewone’ bril al wel laten zien, maar mijn zonnebril nog niet. Dat is nog even een verrassing voor als het mooi weer is!

IMG_6924

Vandaag had ik een afspraak in Wageningen, om foto’s te maken! Super leuk, dacht ga even op de fiets, maar was toch best wel verdwaald. Maar geen paniek, zo neuroot als ik ben, was ik goed op tijd vertrokken. Maar onderweg kwam ik deze straat tegen en ik weet dat mijn vader daar vroeger heeft gewoond, en dat het toen allemaal weilanden waren. Daar is niks meer van te zien, want er staat serieus een hele wijk, echt bizar hoe dat allemaal veranderd.

IMG_6925

En ja, hier is die dan, mijn ‘gewone’ bril!!

IMG_6926

Ik ben zo (maar ook echt heel erg) verslaafd aan deze nieuwe serie! Ik ben door de seizoenen aan het vliegen en kan maar niet stoppen met kijken! Het is zo spannend en wat zitten er knappe mensen in, dat is volgens mij ook het enige waarmee je mij verslaafd krijgt, denk ik! Ik ben nu op dit moment, halverwege seizoen 2.. oeps!

IMG_6927

 

Een gezellig middagje bij Yvette, dat betekend Yoga! We zijn ook bezig geweest met ons nieuwe kanaal, wat hopelijk snel online kan komen. Er gaat echt ontzettend veel werk in zitten, maar we willen het allemaal goed hebben voordat het online staat.

IMG_6928

Yvette heeft twee hele leuk, maar vooral lieve, katjes! Kijk dan wat een dropje!

IMG_6929

Mijn doel was 5 km in 30 minuten.. Net niet helemaal gehaald, maar heel dichtbij. Hier ben ik zo blij mee, bijna terug op mijn oude niveau!

IMG_6930

Om mijn verslaving helemaal compleet te maken..Stefan Salvatore! Wat een knapperd!! Ik denk echt, dat als je deze serie nog niet hebt gezien, dat het een aanrader is. The Vampire Dairries, te zien op Netflix (Hoe kan het ook anders?!)

Dit was mijn leuke week en komende week gaat het natuurlijk ook een leuke week worden. Een nieuwe week, met nieuwe kansen!

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk