Weekoverzicht #5 – Mei 2016

09/05/2016, In: Lifestyle
0

Ja, het is maandag. Voor de meeste mensen betekend het dat de week weer begint, maar voor mij is dat anders. Voor mij begint namelijk dan pas mijn weekend, want ik ben de maandag en dinsdag vrij en wat is dat erg (NOT!) met dit mooie weer! Maar maandag is natuurlijk ook de dag, waarop we terugkijken op afgelopen week!

IMG_6807

Vandaag was niet echt een bijzondere dag, ik heb een ‘What I eat in a day’ gefilmd, maar was helemaal in de war, omdat het op een maandag was in plaats van een donderdag.

IMG_6808

Ja, YOGA!! Daar had ik zo naar uit gekeken, maar helaas hadden we een hele vervelende man in de les zitten, die niet kon stoppen met staren. Niks ontspanning, waar ik de hele week op had gewacht..

IMG_6809

IMG_6810

IMG_6811

Ja, bevrijdingsdag. En wat een heerlijk weer, ik heb echt enorm genoten met mijn lieve vriendjes, een lekker biertje en het zonnetje. Lang leven de vrijheid!

IMG_6812

Ik had de ochtend vrij en moest pas vanaf 15.00 werken. Ik was al eerder bij de Specsavers geweest voor een meeting en daaruit kwam dat mijn ogen een stukje beter waren geworden, dan dat ze waren. Waar ik natuurlijk enorm blij mee ben, alleen was het dus wel tijd voor een nieuwe bril en dit is al vast een kleine sneakpeak, want volgende week mag ik hem ophalen. Niet alleen mijn ‘gewone’ bril, maar ook mijn zonnebril!!

IMG_6813

Ja, en dan moet je werken… Met het heerlijke weer… Tot laat in de avond.. Ja, ik bekend, ik heb moeite met de avonddienst. Maar allemaal lieve vriendjes zijn langsgekomen, dus het was zo voorbij!

IMG_6815

Ja, wat een heerlijk weer. Helemaal genieten op de galarij, enige nadeel, al snel veel te warm, maar mij hoor je niet klagen. Zondag heb ik moeten werken en daarna zijn we voor moederdag op pad geweest en heb ik helemaal geen foto’s meer gemaakt.

Volgende week ga ik meer letten op de foto’s, want ik vond het een beetje weinig. Nieuwe week, nieuwe kansen natuurlijk!

Q: Hoe heb jij bevrijdingsdag doorgebracht?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk