Weekoverzicht #3 April 2016

26/04/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag heb ik voor jullie het ‘WEEKOVERZICHT’, ja ik ben er echt heel enthousiast over.
Hij is gisteren niet online gekomen, omdat ik een super leuke dag had met vriendinnen in de Efteling. Aan het einde ga je daar zeker wat foto’s van zien, maar ik zal niet alles laten zien, want in het volgende weekoverzicht horen er natuurlijk ook een paar.
Laten we snel beginnen met de maandag!

IMG_6579

Vorige week maandag kwam (op tijd) het weekoverzicht online. Ik vind enorm leuk om deze artikelen te maken, om terug te kijken, na een enorm leuke week!

IMG_6580

Even tijd voor een selfie!

IMG_6581

Ik doe al een hele poos yoga en ik vind het enorm fijn. Ik ben iemand die best wel chaotisch kan zijn en om even tot rust te komen en mijn lijf te stretchen! En als een ‘pose’ wel goed lukt dan is het leuk om het vast te kunnen leggen!

IMG_6582

De woensdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt, wat best raar is voor mij doen, want normaal maak ik best wel veel foto’s. Ik had van de week lekkere quacemole gemaakt en die was lekker, zeker op een cracker!
IMG_6583

Ja, tijd voor PT (Personal Training). En voor deze foto kreeg ik van mijn vriend meteen op mijn donder… Ik train doormiddel van boksen en squaten best een heftige training, en dat moet je niet op je hardloopschoenen doen. Dus sorry, voortaan doe ik mijn andere schoenen aan en ga ik er flink tegen aan!

IMG_6584

Ja, tijd voor ‘What I eat in a day’! Ook zo leuk om te maken en zo blijf ik bezig met het eten, wat ik ook erg leuk vind!

IMG_6585

Tijd voor een extra artikel, die ik na een lange tijd online heb gekregen, want ik had weer een tempo van een dikke drol door een trechter. Maar dat mag de pret niet drukken, als je wil weten wat er in de Styletonebox van April zat? Neem dan een kijkje in mijn artikel!

IMG_6586

Een nieuwe verslaving… met dank aan Yvette… namelijk de serie: Jane The Virgin.
Dat is een serie van Netflix die enorm grappig is en leuk, dus zeker een aanrader!

IMG_6587

Teatime!!

IMG_6588

IMG_6594

Vandaag een leuke dag, na een werkdag, samen met mijn lieve vriendinnetje naar Culemborg voor een sleepover! En dan maandag ons helemaal klaarmaken voor de Efteling…

IMG_6602

IMG_6616

IMG_6627

Ja, de Efteling! Een super leuke dag gehad en ik geniet er nu nog steeds van. De eerste paar uren was het droog en hebben we alle achtbanen gedaan, met de maximale wachttijd van 20 minuutjes, dus we hebben alle tijd gehad. De laatste paar uur was het aan het regen, dus was het tijd voor de lelijkste poncho’s ever! Maar wat hebben we gelachen, ik heb z’n leuke dag gehad met mijn lieve vriendinnetjes! En met dat fijne gevoel sluit ik dit artikel af!

Q: Wat was het leukste van afgelopen week voor jouw?

afsluiting artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk