Weekoverzicht #2 April 2016

18/04/2016, In: Lifestyle
0

Ja, het is weer maandag en dat betekend een ‘Weekoverzicht!’
Ik vind het heerlijk om terug te kijken op mijn afgelopen week, alsof je de leuke dingen nog een keertje beleefd. Dan blijven alle positieve dingen nog beter hangen, dus laten we snel beginnen!

IMG_6472

Ja, vorige week begon ik met het eerste weekoverzicht in tijden! Ik had natuurlijk heel lang Photo Dairy’s gemaakt, maar naar een aantal jaar ben ik daar toch mee gestopt. Ik plaatste daar ook alleen maar foto’s die je ook op Instagram kon zien, dus het had voor mij niet echt een meerwaarde meer. Maar nu, plaats ik ook foto’s die mijn Instagram niet haalde!

IMG_6473

Ik ben dol op Snapchat en dan vooral die filters! Ik kan er uren naar kijken, vooral naar de verhalen van anderen, maar klieren met filters en je vrienden ermee lastigvallen. Sorry, maar dat kan ik niet ontkennen! Je kan me toevoegen op: Maandagmmodel (denk aan de dubbele M, want maandagmorgenmodel was te lang)

IMG_6474

Ja, op dinsdag ben ik altijd vroeg wakker. Mijn vriend en ik gaan dan hardlopen en omdat mijn vriend ook gewoon vroeg moet werken staan we om 6.15 op. Daarna ga ik nog sporten met mijn moeder en in de avond Yoga. Dit is dus een sportief dagje!

IMG_6475

Natuurlijk is het niet alleen maar bewegen, maar ook zeker ontspannen! Heerlijk met een boekje in de zon, laat die zomer maar komen, ik ben er klaar voor!
IMG_6476

Ik was in de avond gezellig bij Yvette, waar ook twee hele lieve katten wonen. Ze zijn vooral heel fotogeniek! Haha!
IMG_6505

Vandaag heb ik gewerkt en was ik erg moe, omdat ik enorm slecht had geslapen. Ik kon gewoon niet in slaap komen, maar soms heb je dat. Ik had geen zin om te koken, dus kwam ik met het geniale idee om sushi te gaan eten! Wel vegetarisch natuurlijk, maar o zo lekker!!
IMG_6506

Ik ben helemaal weg van Merel van de Groene Meisjes en ik haal er vaak recepten vanaf die heerlijk zijn. Dit was een lekkere pindacurry en wat ik over had heb ik naar mijn ouders gebracht en die vonden het ook heerlijk!

IMG_6507

Ja, een nieuw artikel online! Ik plan elke vrijdag een ‘What I eat in a day’ die ik dan de dag ervoor film. Ik vind het leuk om te filmen en zo ben ik bewust bezig met mijn eten en vergeet ik het ook niet op een vrije dag!
IMG_6508

Ook zijn we lekker het bos in geweest, ondanks dat het regende. Het is zo heerlijk om te lopen en even helemaal nergens aan te hoeven denken!

IMG_6520

Niet alleen ontspannen dingen, op vrijdag moet er ook gewerkt worden van 15.00 tot 22.30. Een avonddienst waar ik soms nogal moeite mee had, omdat ik aan het einde mijn best moet doen om wakker te blijven. Maar deze keer niet, want ik ging hierna nog lekker een drankje doen met een aantal vrienden!
IMG_6521

En het was niet zomaar een feestje, maar Putin’s Pussy Party! Dit was niet bewust, maar we wilde daar wat drinken en we wisten helemaal niet dat er een feestje was. Maar het was super gezellig!

Van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt. Ik ben met mijn vriend naar Roermond geweest en daar naar de Designer Outlet en nog naar Apeldoorn bij de Decatlon voor nog meer sportkleding. Een lekker vrij dagje samen met mijn vriend.
IMG_6522

Zondag is ook een dag waarop ik werk, maar het was zo mooi weer dat ik daar een beetje van baalde. Maar na het werk heb ik lekker een stukje hard gelopen. Dit is wel mijn persoonlijk record van de laatste tijd, maar nog niet op het oude niveau. Helemaal niet erg, want het gaat de goede kant op!

Q: Hoe was jouw week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk