Weekoverzicht #10

13/06/2016, In: Lifestyle
0

Het is weer maandag, dus het is tijd voor een weekoverzicht!
Afgelopen week is een week met ups en downs gehad, een beetje een gekke week…
Dus laten we snel beginnen..

IMG_7359

Mijn doel, gezonder eten. Dat ging vandaag goed met deze lekkere salade, zonder ongezonde dressing. Dus dat was een goed begin van de week.

IMG_7360

Lekker op een terrasje met een kopje groene thee, samen met Yvette. Dit hadden we wel even verdient na een lesje yoga. Soms moet je het er even van nemen en genieten van het mooie weer.

IMG_7361

Als eerste moest ik vandaag werken, een ochtenddienst. Dat betekend van 7.00 tot 15.00, en ja.. dat is soms best lang.
IMG_7362

Vanavond heb ik een ladies Night en ik dacht dan trek ik deze mooie nieuwe schoenen aan om ze even in te lopen. Deze week heb ik een bruiloft en wil ik graag de hele tijd op deze schoenen lopen en dan is het wel verstandig om ze even in te lopen.

IMG_7363

Ja, de Ladies Night in het Cinemec in Ede. Ik ga vaak naar deze avonden samen met mijn zus en deze was ook weer super leuk!
IMG_7364

Dit was de film waar we heen gingen. Het was een mooie en best een zielige film, er waren veel dames in tranen. Ik ben niet z’n type die mee kan huilen met een film, maar mooi was die zeker!

IMG_7365

Ja, ik mag dan wel geen balkon of tuin hebben. Toch heb ik mijn eigen moestuintje op de galerij. Hier heb ik ook voor het eerst sperziebonen staan en ze doen het hartstikke goed!

IMG_7366

Selfie-time!

IMG_7367

IMG_7368

Weer gezellig met Yvette op het terrasje gezeten en de grootste lol gehad met onder andere Snapchat!

Van zaterdag heb ik helemaal geen foto’s gemaakt terwijl het wel een leuke dag was. Ik zou in de ochtend gaan hardlopen, maar dat is helaas niet door gegaan, want ik kreeg een migraine aanval. Meestal krijg ik dat als ik echt te weinig geslapen heb en geen rust pak. En dat heb ik deze week ook totaal niet gedaan, eigen schuld dikke bult! Ik heb deze week heel slecht geslapen, maar ook niet op tijd naar bed gegaan en geen tijd voor mezelf gemaakt. Wel had ik nu medicijnen ervoor waardoor het snel overging en in de middag zijn Mark en ik naar Roermond gereden voor de Designer Outlet en daarna hadden we de verjaardag van mijn moeder. Heb ik rust genomen? Nee! Zo dom, me lijf gaf me al een teken van doe een stapje terug, maar ik heb er totaal niet naar geluisterd..

IMG_7369

En daar zat ik dan zondag op mijn werk en voelde me hartstikke ziek. Ja, dat krijg je ervan als je niet naar je lijf luisterde. Gelukkig mocht ik 3 uurtjes eerder naar huis en die heb ik besteed aan slapen, slapen en nog eens slapen. Vandaag, de dag dat ik dit typ (maandag), voel ik me nog moe, maar wel beter en ja, ik ga luisteren naar mijn lijf en vroeg naar bed. Het is even een harde leerschool, maar wat ben ik tot ook eigenwijs.

Q: Heb jij genoeg me-time gehad deze week?

afsluiting artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk