Weekoverzicht #1 April 2016

11/04/2016, In: Lifestyle
0

Vandaag heb ik voor jullie, na een hele lange tijd, weer een weekoverzicht. Ik was er mee gestopt, omdat ik vlogde en een Photo Dairy online zetten, wat ik nogal dubbel op vond. Uiteindelijk ben ik gestopt met allebei en ik moet eerlijk zeggen, wat heb ik het gemist. Het is namelijk zo leuk om terug te kijken op de week en te zien wat je allemaal hebt gedaan. Vandaar dat ik niet kan wachten om dit artikel helemaal af te maken en een mooie terugblik te hebben op afgelopen week. De vorige artikelen, die ik Photo Dairy noemde, waren alleen maar foto’s die ik op Instagram plaatste. Nu zijn het foto’s die soms ook niet op Instagram staan, waardoor je altijd iets nieuws in dit artikel ziet.

IMG_6393

De week begon lekker, NOT! Ik kreeg het voor elkaar, tijdens het maken van een fruitsalade, mezelf in de vinger te snijden. Als iemand anders een wondje heeft, vind ik het minder erg, maar zodra ik een wondje heb, dan krijg ik een soort ‘error’ in mijn hoofd. Uiteindelijk viel het allemaal mee, want het was maar een kleine snee, maar het was niet echt een fijn begin van de week…

IMG_6394

Misschien had je het al wel gezien op mijn Instagram, maar ik was weer begonnen met hardlopen. Dat is serieus echt jaren geleden, helaas. Ik wilde altijd weer hardlopen, maar het is wel belangrijk dat je lichaam sterk genoeg is, en al die tijd intensief sporten heeft zo goed geholpen. Ik kan het nu eindelijk weer gaan opbouwen en daar ben ik zo blij mee! De tijd is echt niet perfect, maar dat is niet erg, het begin is er!

IMG_6396

Ik had vandaag best wel veel gesport, in de ochtend (heel vroeg ±6.30) hard gelopen en daarna nog een training voor de benen. Ik was gebroken, dus de beentjes omhoog en relax!

IMG_6398

Op woensdag moet ik er altijd heel vroeg uit, om 5.45 gaat de wekker. Ook al ben ik een ochtendmens, dit vind ik toch wel erg vroeg. Ik moet namelijk om 7.00 op mijn werk zijn, en als ik op de fiets stap is het nog donker, bleh!

IMG_6407

Ik ben steeds meer recepten aan het uitproberen van De Groene Meisjes en ik ben er dol op. Voor de mensen die De Groene Meisjes niet kennen, wat ik me niet kan voorstellen, zijn veganistisch en alle recepten dus ook. Maar o, zo lekker! Hierboven heb ik een lekkere curry gemaakt!

IMG_6435

Vandaag ging ik (samen met mijn vriend) weer vroeg hardlopen, ook ±6.30. Dit ging iets minder goed, omdat ik de route ging bepalen en als ik iets niet kan, dan is het dat wel. Ik dacht dat we veel verder zouden lopen en het liep gewoon niet helemaal lekker. Maar die dagen zitten er ook tussen, volgende keer weer beter!

IMG_6434

Ook deze keer ben ik weer gaan trainen, na het hardlopen. In dit geval mijn armen en mijn romp. Ook nu was ik weer helemaal gebroken, en ben ik relax met de laptop op de bank gekropen!

 

IMG_6453

Ja, eindelijk weer iets online. Ik wil er echt meer regelmaat in krijgen, omdat ik het bloggen echt mis. Nu wil ik elke vrijdag een video maken, waarin je kan zien wat ik de hele dag eet en alles wat die dag met eten te maken heeft. Heb jij hem nog niet gezien? Klik dan hier!

IMG_6454

Vanochtend heb ik lekker rustig aan gedaan, want ik heb dan een late dienst. Dat betekend dat ik moet werken van 15.00 – 22.30. De meeste mensen die mij kennen, weten dat ik een ochtendmens ben, dus een late dienst vind ik altijd een beetje lastig. Het is een kwestie van wennen, maar als je zo vroeg wakker ben en zo actief, dan ben ik aan het einde zo ontzettend moe. Ik moet even mijn ritme hierin vinden, dus vrijdag een relaxt dagje!

IMG_6455

Ja, weekend! (Voor een dag, want zondag werk ik gewoon…) Dit is de enige dag, die ik samen met mijn vriend vrij heb. Daarom doen we op zaterdag het liefst dingen samen, want de rest van de week werkt hij, of werk ik. Nu hebben we, met dit mooie weer, lekker een stuk op de motor gereden. Zelf heb ik geen motorrijbewijs, wat volgens mij ook maar beter is, want zoveel inzicht heb ik nou ook weer niet. Maar het is zo heerlijk en ontspannend om achterop te zitten!

IMG_6456

We hebben met de motor een stop gemaakt bij mijn nicht, die was al een hele poos geleden bevallen van een tweeling, zo super lief! Zelf waren we een hele poos niet zo lekker, een beetje grieperig en dan wil je echt niet op kraamvisite, want stel dat je de kleintjes ziek maakt.

IMG_6457

Laatste dag van de week en op zondagavond ben ik altijd best wel moe. Ik moet zelf werken op zondag en gisteravond hadden we een gezellige avond met vrienden, die ook best wel laat werd. Helemaal niet erg, maar dan is de zondag extra zwaar! Maar het ging helemaal goed op het werk, maar toen ik op de bank was geploft, ben ik daar ook niet meer afgekomen. Behalve toen ik naar mijn bed ging, haha!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om weer een weekoverzicht op mijn site te zien. Dit wil ik zeker vol gaan houden en elke maandag online zetten!

Q: Wat was jouw mooiste moment van vorige week?

afsluiting artikel 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk