Plog | Woensdag 20-05-2015

25/05/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het maandag en dan verwacht je mij natuurlijk een Photo Dairy, maar deze maandag is dat even anders. Want ik ben een super leuk weekendje weg geweest, waardoor ik geen tijd heb gehad om de Photo Dairy in elkaar te zetten. Ook was het afgelopen weer erg druk, omdat ik in het voren wilde werken, zodat er dit weekend wel artikelen online kwamen. Daarom heb ik gekozen om te Ploggen, ik neem jullie mee (een dag lang) door middel van foto’s. De foto’s zijn van Woensdag 20-05-2015.

IMG_3822

 

 

6.15 Dan begint de dag, vroeg en ik heb er een beetje moeite mee. Ik heb mijn onesie aan en mijn sloffen en besluit eerst maar even een douche te nemen, in de hoop dat ik een beetje wakker ga worden.

IMG_3823

6.30 Na het douche, heb ik echt een ontbijtje nodig. Zonder ontbijt kan ik niet, het is voor mij echt een basis voor de dag en vandaag koos ik voor een mok melk en een boterham met vlokken.

IMG_3825

 

7.00 Het is natuurlijk ook wel handig als ik een beetje toonbaar ben, want vandaag komt de schoolfotograaf. Ja, daar moeten ook de juffen goed op staan, maar uiteraard vandaag kwam ik echt niet op gang. Dus een beetje make-up was wel nodig, om in ieder geval de wallen weg te werken.

IMG_3826

 

7.20 Meer kon ik er niet van maken, ik zie er nog wel een beetje moe uit. Ik had wel enorm goed geslapen, maar erg vast, hierdoor kon ik niet helemaal wakker worden. Maar ik was helemaal klaar voor de dag.

IMG_3827

 

8.00 ik ben aangekomen op mijn werk. Ik kan natuurlijk niet zomaar gaan fotograferen op mijn werk, omdat ik leerkracht ben. Maar het toetsenbord kan natuurlijk altijd, als teken dat ik op mijn werk ben en weer flink aan de slag mag.

IMG_3828

 

8.10 Zorgen dat ik genoeg te drinken meeneem naar de klas, omdat ik tijdens een dag werken echt te weinig drink. Hierdoor krijg ik meestal aan het einde van de dag hoofdpijn, dus meer drinken!

IMG_3829

 

16.30  Terug in de garage van het werken. Me krat gevuld met mijn tassen en lekker naar huis!

IMG_3830

16.35  Ik ben echt te moe om met de trap te gaan, dus ik ga heel lui met de lift. Kan ik meteen weer even een foto maken, bepakt en bezakt!

IMG_3832

 

 

16.45 Ik plof lekker op de bank, onder het plaid, met de laptop. Tijd voor een aantal vlogs!

IMG_3833

 

16.50 Zoals die van Jill, maar ik heb die ook van Manon en Mascha zitten kijken…

IMG_3834

 

17.45  Ik had toch helemaal geen zin om te koken, al helemaal niet omdat ik alleen eet. Dus ben ik even langs de Hoogvliet om een salade te halen en natuurlijk kon ik deze Pringles niet laten liggen.

IMG_3836

 

18.45  Mijn video ben ik aan het uploaden en ik maak me lekker klaar voor een tv avond. Ik ga nu lekker op de bank zitten, tv kijken en natuurlijk ook video’s op You Tube.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo een dag in mijn leven te zien, volgende week komt er gewoon weer een Photo Dairy.

Q: Vinden jullie het leuk om een plog te zien?

Slotfoto Artikel

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk