Photo Dairy #82

29/06/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het weer maandag, helaas. We hebben afscheid moeten nemen van het weekend en de nieuwe week is begonnen. Toch wil ik graag nog even terugblikken op de afgelopen week, met een Photo Dairy.
Dus, laten we snel beginnen!

Maandag

maandag

 

Vandaag was het z’n dag, dat je niet zo goed weet wat je aan moet trekken. De weersvoorspellingen zijn net zo wisselvallig als het weer zelf. Dan maar mijn ‘lekker-zittende-nieuwe-jeans’ en een shirt met driekwarts mouwen, dat zit er lekker tussen in.

Dinsdag

dinsdag

 

Dit is s’ochtends vroeg in de lift, net voordat ik na mijn werk ga. Bepakt en bezakt… Vandaag het ik weer een lange werkdag, zoals deze week en komende weken nog wel vaker gaan gebeuren. Dan kom je soms echt tijd te kort helaas!

Woensdag

WOENSDAG

 

Elke ochtend start ik de dag met het ‘Ontbijtnieuws’ en kijk ik allemaal wat er in de wereld gebeurt. Nu was het ook weer een lange werkdag en de dag voordat we met schoolreisje gingen. De kinderen waren daardoor ook helemaal druk en zenuwachtig. In de avond heb ik het programma van War Child terug zitten kijken en ik vond het best heftig om te zien. Ik had niet verwacht dat het zo heftig zou zijn, natuurlijk begrijp ik wel dat het allemaal erg is en dat het gevaarlijk is. Maar om het zo in beeld te zien, echt heftig!

Donderdag

DONDERDAG

 

De dag van het schoolreisje, alle kinderen met de bus naar Walibi. Wie vindt dat nou niet leuk?! Ik was er helemaal klaar voor en had de rugtas van mijn vriend geleend. En stuk praktischer en handiger. Aan het einde van de dag, had ik me toch zere voeten en was ik moe. Daarom vond ik het wel tijd worden om mijn nagels even lekker te verzorgen en te genieten van een maskertje. Dat had ik zeker wel verdient na z’n drukke dag. En natuurlijk kan je dan niet zonder een aflevering van Gossip Girl!

Vrijdag

VRIJDAG

 

Ja, een dag vrij! Dat had ik wel even nodig na een zware dag met schoolreisje. Natuurlijk ging ik even langs bij mijn ouders en was Bo wel heel lief tegen mij. Hij wordt steeds groter en luistert ook goed, een super lief beestje! Ook heb ik nog even geshopt bij de Action en daar had ik een nieuwe koptelefoon gekocht! Wat ik nog meer vandaag gedaan heb, dat kan je zien in de vlog, die ik vandaag heb opgenomen. Wil je die vlog zijn, klik danย hier!

Zaterdag

ZATERDAG

 

Vandaag was het heerlijk weer om te toeren met de motor! Zelf rijd ik niet, maar ik zit graag bij mijn vriend achterop. We hebben ongeveer 3 uur lang in Nederland rondgereden, toen had ik wel een beetje een zere kont van het zitten. Daarna heb ik nog even wat bewerkt voor mijn site en mijn haar gekruld. Ik had namelijk nogal ‘helm-haar’ gekregen, maar na het krullen was er niks meer van te zien! Aan het einde hebben we en Sara nog even een terrasje gepakt, heerlijk met dit weer!

Voor de rest heb ik geen foto’s meer gemaakt, en zondag was vooral een schoonmaakdag. Die dagen moet je ook hebben, want anders is alles een zooitje!

Q: Hoe was jou afgelopen week?

 

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk