Photo Dairy #81

22/06/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Vandaag is het maandag, een nieuw begin van de week. Deze week sloot ik echt slecht af, omdat ik me hartstikke beroerd heb gevoeld, maar er waren natuurlijk ook leuke dingen. Dus even een terugblik op afgelopen week, voordat we de start maken aan de nieuwe week!

Maandag

Maandag

 

Het was vandaag al niet een lekker begin, want ik was echt snot verkouden. Dat was ik vorige week al, maar nu was het naar mijn keel gegaan en was ik aan het hoesten als een zeehond. Dus ik heb me eigenlijk de hele week al niet helemaal top gevoeld (nieuwe week, nieuwe kansen) Dus ik had een pot honing meegenomen naar mijn werk, dat helpt altijd wel een beetje.

Dinsdag

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.45.10

 

Vandaag had ik de hele dag gewerkt en kwam ik thuis en had ik best wel trek. Zo after-work-dip, dus ik had nog een blikje tonijn en dat heb ik lekker op een cracker gedaan. Daarna was er ook nog die laatste aflevering van Teen Mom OG online, dus die moest ik ook even kijken en daarna ben ik lekker op tijd mijn bed ingedoken, want ik was best wel moe!

Woensdag

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.47.09

 

Ik ben zo blij met die grote spiegel, want nu kan ik tenminste outfit foto’s maken. Vandaag had ik mijn haar ingevlochten, omdat het voor geen meter wilde zitten. Dan is dit het perfecte kapsel, ook maakte ik even een foto van bovenaf, dat had ik in eeuwen niet meer gedaan!

Donderdag

Donderdag

 

Vandaag was ik een dagje vrij en daar was ik echt aan toe, alleen had ik mijn dag helemaal vol gepland. Dat is een irritante gewoonte van mij, waardoor ik op mijn vrije dag enorm zit te haasten en uiteindelijk nog veel meer moe ben dan anders. Nu had ik dat ook en mijn doel voor de komende vrije dagen is rustig aan doen, neem de tijd en plan niet je hele dag vol. Dan kan je er ook nog een beetje van genieten.

Vrijdag

Schermafbeelding 2015-06-21 om 13.50.43

 

Ja, dit was even goed balen. Ik wilde de ochtend naar mijn werk gaan, maar mijn ontbijt kwam er flink uitzetten. Ik voelde me zo ellendig, vooral omdat ik graag wilde werken maar niet meer wist hoe ik het voor elkaar moest krijgen. Ik heb echt de hele dag in bed gelegen, weinig kunnen eten (behalve vla) en de dag doorgekomen met de kruik, Youtube en Gossip Girl! Wat haat ik zulke haren.

Zaterdag

zaterdag

 

De hele dag heb ik rustig aan gedaan, maar in de avond had ik toch een verjaardag waar ik graag bij wilde zijn. Dus ik wilde me wel een beetje toonbaar maken, maar ik zag eruit alsof ik drie eeuwen een winterslaap had gehouden. Maar gelukkig kan je met een beetje make-up er al weer toonbaar uitzien! En heb ik toch kunnen genieten van de verjaardag!

Zondag

zondag

 

Ik voelde me in de ochtend nog niet top, maar toch ben ik gaan sporten. Ik heb het natuurlijk wel rustig aangedaan, maar de vorige keer knapte ik daar ook aardig van op. Al het eten blijft binnen, dus ik kan genoeg eten om te sporten, want natuurlijk wel erg belangrijk is. Na het sporten heb ik lekker een wrap met salade gegeten. Ik probeer nog gezonder te gaan eten, want mijn weerstand moet echt meer omhoog. Anders voel ik me nooit helemaal fit.

Kortom, het was een week waarin ik enorm aan het kwakkelen was en nu maar hopen dat komende week mijn weerstand weer omhoog gaat. En ik me weer helemaal beter gaan voelen.

Q: Hoe was jou week?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger πŸ’»| YouTube πŸ“Ή| 27🎈| Vegan🌱 | Running πŸƒπŸΌβ€β™€οΈ| Fotografie πŸ“·| Health 🍎|YogaπŸ™πŸ» | πŸ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk