Photo Dairy #80

15/06/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het weer maandag, helaas vliegt het weekend altijd weer voorbij. Maar een troost, want de maandag begint lekker met een Photo Dairy. Dat vind ik altijd erg leuk om van andere te zien en een mooie start van de week. Want het begint met het mooi afsluiten en terugblikken op vorige week. Dus laat ik snel beginnen.

Maandag

maandag

 

Het zou een rustige maandagavond worden, want na een dagje werken dan heb je daar wel behoefte aan. Maar ik had al eerder een paar ik geopperd aan mijn vriend dat ik de slaapkamer anders wilde. Hij vond dit de perfecte avond om het allemaal te regelen en natuurlijk zeg ik dan geen nee, want een bezoekje aan de Ikea, dat vind ik altijd wel leuk. We hadden alleen wel drie kasten mee, die niet in de auto paste, maar gelukkig wilde de broer van me vriend wel even helpen. En ik moet zeggen ik ben erg blij met het resultaat, dat ik die avond pas om 23.30 kon slapen, omdat hij nog de kast in elkaar wilde zetten is daarmee helemaal vergeven.

Dinsdag

Dinsdag

 

Snot, snot, maar dan ook echt snot verkouden en een korte nacht. Dit was sowieso niet mijn ochtend. Ik kreeg mijn lenzen niet in mijn ogen, omdat ik mijn ogen gewoon niet ver genoeg open kon krijgen. En wat heb ik inmiddels een spierpijn van het hoesten en niezen. Veel mensen vroegen, heb je geen hooikoorts.. Als het goed is niet en is dit gewoon even een tijdelijke vervelende verkoudheid, die best veel heerst, want ik hoor meer mensen erover. Uiteindelijk maar even vroeg naar bed gegaan vandaag!

Woensdag

woensdag

 

Na een dagje werken was het dan eindelijk tijd om heerlijke sushi te gaan eten. Ik had zit en tijd om mijn haren even te krullen, dus dat heb ik ook lekker gedaan! We hebben heerlijk en super gezellig gegeten, zoiets doen we dan toch echt te weinig!

Donderdag

DONDERDAG

 

Ik twijfelde of ik wel moest sporten, omdat ik zo verkouden was en alles zat vast. Maar de beste remedie tegen verkoudheid is echt sporten, alles kwam los te zitten en de druk in mijn holtes werd echt minder. Het was dus een goede zet om toch even te gaan sporten. Wel kon ik echt niet zoveel geven als dat ik anders had gedaan, maar ik heb wel even goed gesport. Daarna vond ik het echt wel tijd om te genieten van het zonnetje en heb ik een les gemaakt van mijn studie Kinderpsychologie. Ook heb ik vandaag gevlogd, wil je die zien? Klik danย hier!

 

Vrijdag

vrijdag

 

Ik was vandaag gebroken, normaal zou ik vrijdag zijn op een vrijdag, maar vandaag moest ik werken. We waren met de kinderen het bos in geweest en ik was helemaal gesloopt toen ik terug was. Dus lekker met de beentjes omhoog, laptopje op schoot en op de achtergrond GTST, een perfecte avond als zeg ik het zelf!

Zaterdag

ZATERDAG

 

De eerste foto is eigenlijk van vorige week, maar die kreeg ik doorgestuurd van Dionne. Dit was namelijk een superleuke foto van haar verjaardag, ik moest hem wel even delen. Daarnaast had ik me pas rond 13.00 aangekleed, schandalig laat, maar ik vond het ook stiekem wel een beetje fijn. Ik had heel mijn kast opgeruimd, mijn favo lipstick weer terug gevonden en heerlijk Youtube video’s gekeken, wat wil je nog meer? Uiteindelijk een magnum pink gegeten en ja, ik ben echt voor de pink! Hij is super lekker en paste dus ook nog eens goed bij mijn outfit! Daarna heb ik een super gezellig avond gehad bij een verjaardag, heerlijk bij de vuurkorf gezeten ook nog eens een perfecte avond!

Zondag

zondag

 

Ook na een hele gezellig avond, ben ik vroeg uit de veren om te sporten! Dit keer is het ook gelukt en het ging al beter dan donderdag. Ben nog wel verkouden, maar ik merk goed dat bewegen enorm veel doet en ik er goed van opknap! Nu ik dit typ is het 11.45 en vanmiddag vieren we de verjaardag van mijn moeder. Het word dus ook nog eens een gezellige middag. Een perfecte afsluiting van de week en we gaan met frisse moed op naar de nieuwe week!

 

Q: Hoe was jouw week?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger ๐Ÿ’ป| YouTube ๐Ÿ“น| 27๐ŸŽˆ| Vegan๐ŸŒฑ | Running ๐Ÿƒ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ| Fotografie ๐Ÿ“ท| Health ๐ŸŽ|Yoga๐Ÿ™๐Ÿป | ๐Ÿ’Œinfo@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk