Photo Dairy #79

08/06/2015, In: Lifestyle
0

Vandaag is het weer maandag, weer een begin van een nieuwe week, dus tijd voor een Photo Dairy. Ook deze maandag deel ik mijn afgelopen week met jullie, zo laten we snel beginnen.

Maandag

maandag

 

Vandaag had ik weer de hele dag gewerkt en dat terwijl mijn voet nog enorm zeer deed. (Voor diegene die het nog niet wist, ik ben afgelopen vrijdag door mijn voet gegaan) Ik kon niet normaal lopen en liep als een hysterische pinguïn. Dus vandaag vond ik het extra zwaar en was ik er ook helemaal klaar mee. Na mijn werk ben ik op de bank geploft en heb ik heerlijk video’s zitten kijken op Youtube. Dat werkt toch het beste als ik me niet helemaal 100% voel, even wat afleiding.

Dinsdag

dinsdag

 

De ochtend had ik het ook een beetje zwaar, ik had nogal last van me voet. Natuurlijk start ik de dag met het Ontbijtnieuws, maar als je vraagt wat ik gezien heb, kan ik het je niet vertellen. Meestal staar ik gewoon een beetje naar het scherm en moet ik echt even wakker worden. Na een dag werken was ik weer enorm moe en had ik last van mijn voet, dus lekker tv kijken en relax doen. Utopia is nog steeds een programma wat ik volg en graag kijk. Ik had ook al een paar dagen zin om mijn haren te krullen dus dat heb ik nog even gedaan om 21.30, in de hoop dat het de volgende dag nog een beetje te zien was, helaas was dat een beetje een tegenvaller.

Woensdag

woensdag

 

De krullen van gisteravond zag je nog wel zitten, maar waren niet meer zo mooi zichtbaar als ik had gehoopt. Maar ja, dat weet ik nu, dus de volgende keer zal ik het niet meer in de avond doen, maar dan in de ochtend. Daarna heb ik me nog even opgefrist en viel het me ineens op dat mijn haar al enorm lang was, het groeit echt enorm snel! In de avond heb ik gezellig met Sara op het terras gezeten en hebben we kunnen genieten van een heerlijk zonnetje.

 

Donderdag

donderdag

 

Vandaag was mijn dagje vrij, heerlijk! Dat had ik echt even nodig. Met mijn voet ging het gelukkig al een stuk beter, maar even rustig aan doen dat was wel even handig. Vandaag heb ik heerlijk rustig aan gedaan en toch nog veel voor elkaar gekregen. Ik heb zelfs een sollicitatie verstuurd en een les gemaakt van mijn studie: Kinderpsychologie. Ook heb ik vandaag gevlogd, wil je de vlog zien? Klik dan hier!

Vrijdag

vrijdag

 

Vandaag was het dé dag, dé dag dat het 32 graden zou worden. Nou ik heb er opzicht niet heel veel last van gehad, want vandaag had ik gewoon een lange werkdag. Ik heb wel heerlijk kunnen genieten van het heerlijke weer en het zonnetje, laat er maar meer van zulke zomerdagen komen.

 

Zaterdag

zaterdag

 

Gisteren had ik een aantal foto’s gemaakt, die ik helemaal niet online heb gezet en wat ik eigenlijk wel jammer vond. Dus daarom heb ik dat vandaag gedaan. Gisteren had ik namelijk ook met de klas een picknick en hebben we heerlijk (in de schaduw) in het gras gezeten en ook wilde ik mijn outfit laten zien, met mijn nieuwe tas! Vandaag was het een super leuke dag, maar heb ik eigenlijk geen foto’s gemaakt. Erg jammer! Want ik was naar Arnhem geweest en had de verjaardag van Dionne!

 

Zondag

zondag

 

Vanochtend had ik een beetje moeite met wakker worden, natuurlijk want dat is altijd naar een feestje bij Dionne. Toch is het me gelukt en ben ik wakker geworden met de vlog van Enzo Knol. Super leuk, hij is nu op vakantie in Turkije. Ik heb de AppleTV aangezet, zodat ik het op de tv kon kijken! Daarna ben ik gaan sporten en dat was weer even wennen, want ik mocht nu voor het eerst na mijn blessure weer sporten. Ik moest het even opstarten, maar ik mag denk ik wel tevreden zijn en we gaan het weer helemaal opbouwen. Nu geen blessures meer en dan kan ik er weer vol voor gaan.

 

Q: Hoe was jouw weekend?

Slotfoto Artikel

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk