Photo Dairy #78

01/06/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Vandaag is het maandag, tijd voor een Photo Dairy. Ik neem jullie mee, hoe mijn afgelopen week was. Niet alleen sluiten we afgelopen week af, maar ook nog eens de maand mei. De zomer komt steeds dichterbij en ik kan niet wachten om echte ‘mooi weer’-foto’s te maken. Maar eerst.. afgelopen week.

Maandag

maandag

 

Dit was meteen de afsluiter van een weekendje weg. Het was een bewolkte maandag, maar een mooie afsluiter voor een mooi weekend. We hebben met het weekend ook geluk gehad met het weer, en we zijn mijn vrienden. Ik ben namelijk met de vriendengroep een weekje naar Drenthe geweest. Maar aan alles komt een einde, en dat was maandag.

Dinsdag

dinsdag

Vandaag droeg ik mijn nieuwe broek en me lekker zittende gympen van Puma. Vandaag was het een zware dag, want ik moest zeker nog even wennen om weer te werken. We hadden een best leuk, maar ook druk weekend, daarom was ik ook erg moe. En ik had ook overal spierpijn, dus het was een zware dag.

Woensdag

woensdag

 

Ik ben zo blij met mijn lenzen, dat ik ze ook makkelijk inkrijg en dat ze ook erg makkelijk zijn. Soms kan een bril toch ook zo onhandig zijn. Ook het hele weekend en de begin van de week gingen prima met de lenzen, ik zag goed krijg ze er makkelijk in en uit. Dus ik ben helemaal tevreden.

Donderdag

Donderdag

Vandaag was de ochtend waar ik het echt enorm moeilijk mee had. Normaal gesproken ben ik vrij op een donderdag en kan ik even bijtanken. Je zou denken, o je werkt maar 3 dagen dan, dat is toch niks. Zo dacht ik ook altijd, maar als je best wel pittig werk hebt, dan kan je zeker gesloopt zijn. Ik was zelf zo moe dat ik me lenzen niet inkreeg, vooral omdat mijn ogen zo dik waren. Dit was dus zeker een brillendag. Ik mocht vandaag op een andere school werken, waar ik een hele leuke dag heb gehad!

 

Vrijdag

vrijdag

Ook vandaag mocht ik weer werken. Ik vond het best pittig om de hele week te moeten werken, vooral omdat ik echt heel moe was. Niet alleen van het weekend, maar ook van het werken. Maar natuurlijk weer vroeg uit de veren, om op tijd naar mijn werk te gaan. Na het werk ben ik nog na mijn ouders gegaan, waar ik de tomaten plant van kreeg. Vorig jaar heb ik ook een tomatenplant gehad en daar had ik zulke lekkere tomaten van. In de avond ging ik even het dorp in, maar daar had ik me flink verstapt. Ik kon om een gegeven moment mijn tenen niet meer bewegen, waardoor ik op de Eerst Hulp belanden. Nadat er foto’s zijn gemaakt, en ze zeker wisten dat er niks gebroken was, mocht ik naar huis. Ik kreeg een kous om mijn voet en moest rustig aan doen. Ik was gebroken en we waren rond 0.30 pas thuis, omdat er een spoedgeval tussendoor kwam. Dus na een lange dag, was ik gebroken en kon ik uiteindelijk lekker slapen.

Zaterdag

zaterdag

Vandaag kon ik hele dag niks doen, ik moest echt rust houden met mijn voet. Ik kon er ook amper op lopen, dus ik had niet zoveel keus. Gelukkig heb ik een lief vriendje, die een lekkere moorkop voor me heeft gehaald. En ik heb een nieuwe verslaving gevonden en dat zijn planning-video’s, ik vind het zo leuk om te kijken en ik had in het begin van de week ook al een aantal dingetjes gehaald om zelf lekker aan de slag te gaan.

Zondag

zondagOmdat ik gisteren de hele dag in mijn joggingbroek heb gezeten, wilde ik me vandaag echt even aankleden. Een dag in mijn joggingbroek vind ik niet erg, maar een heel weekend vind ik een beetje zonde van mijn tijd. Toch moet ik vandaag ook nog rustig aan doen met mijn voet, maar ik moest hem wel blijven bewegen. Daarom ben ik even naar mijn ouders gegaan en heb ik daar even gezeten.

Morgen ga ik wel werken, want ik kan steeds meer. Het is alleen net of mijn voet een hele grote blauwe plek is en dat het niet fijn is als je daarop steunt. Maar ik weet dat er niks stuk is, dus ik zal het niet kapot kunnen maken. Wel zal ik rustig aan doen op mijn werk en in de avonden, maar uiteindelijk komt het helemaal goed.

 

Q: Hoe was jouw week?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk