Photo Dairy #77

18/05/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Het is maandag, ja er is geen ontkennen meer aan, want mijn vakantie zit er echt op. Nu ik dit schrijf (zondagavond) zit ik al flink te balen, dat ik er morgen weer vroeg uit moet. Maar aan de andere kant, moet ik ook toegeven, er misschien toch ook wel een beetje zin in te hebben. Maar voordat ik helemaal afscheid neem van de vakantie, wil ik nog even terugkijken (met jullie) op afgelopen week.

Maandag:

MAANDAG

 

Het was maandag natuurlijk super mooi weer en daar heb ik zeker van genoten. Ik ben in de ochtend lekker met mijn ouders en hun hond gaan wandelen in het bos, heerlijk om de dag zo te beginnen. En daarna heb ik nog even lekker in de zon gezeten bij mijn ouders in de tuin. Dit is extra genieten, omdat wij zelf alleen een galarij hebben, die we ook delen. Dus eigenlijk geen plek om privé lekker in de zon te zitten.

Dinsdag:

DINSDAG

 

Ook op dinsdag was het lekker weer en heb ik mijn nagels in een zomers kleurtje gelakt. Daar had ik even zin in, ook heb ik natuurlijk lekker aan mijn blog gewerkt en genoten van het weer (en vakantie!)

Woensdag:

WOENSDAG

 

Ik wilde graag mijn lunch met jullie delen, maar ik bedacht me een foto te maken, toen het al op was. Niet heel slim. Ook was ik bezig met een artikel over make-up en dierproeven, ik heb besloten om geen make-up te gebruiken die op dieren is getest. Ik vind het namelijk niet nodig, dat zulke dieren lijden, omdat ik er mooier uit wil zien. Dat vind ik gewoon echt zielig! Maar ik had dus, ongemerkt best een hoop producten in huis. Nu is de doos nog niet vol, maar uiteindelijk is de hele doos gevuld. (helaas!) Ik ga binnenkort een video maken, waarin ik ga vertellen wat ik ermee ga doen en hoe ik het ga aanpakken. Daarna zijn Mark (mijn vriend) en ik lekker uit eten geweest en heb ik genoten van heerlijk sushi!

Donderdag:

DONDERDAG

 

Vandaag had ik een lekker dagje, samen met mijn vriend, want die was ook vrij (Hemelvaart). Ik heb in de ochtend nog flink getraind in de sportschool, voordat we in de middag naar Utrecht gingen. Daar hebben we flink geshopt, wat ik heb gekocht kan je zien in mijn vlog, daarin laat ik zien wat we hebben gehaald.

Vrijdag:

VRIJDAG

 

Vandaag was ik bezig met het uploaden van mijn vlog, maar soms doet het bewerken bij Youtube het ontzettend lang. Zoals toen helaas… Daarna heb ik lekker bij Martine genoten van het zonnetje in de tuin, want het was weer heerlijk weer. Ik mag deze vakantie zeker niet klagen qua weer! In de avond heb ik me klaar gemaakt voor een super gezellige bruiloft! Wat was dat gezellig!

 

Zaterdag:

ZATERDAG

 

Ik startte de dag lekker met een ontbijtje, yoghurt/muesli/banaan/kaneel. En ik was de hele dag een beetje lui, wat ook mag na een spetterend feest. Maar ik heb het er even lekker van genomen, want het einde van de vakantie was al een beetje in zicht. Ik had ook de hele dag het idee dat het zondag was, maar gelukkig was dat niet het geval en had ik nog een extra dag! Maar ik heb heerlijk op de bank gehangen en niet heel veel gedaan.

Zondag:

zondag

Vanochtend had ik flink gesport, ik had nieuwe oefeningen uitgezocht uit het tijdschrift dat ik uit had. Dus ik ben bang dat ik dat wel een beetje ga voelen, dat word even doorbijten haha!  Vandaag hebben we verder ook erg rustig aan gedaan en zijn nog naar de Ikea geweest. Maar nu is helaas het einde van de vakantie helemaal in zicht en ik kan niet anders zeggen dat het weer voorbij is gevlogen, helaas! Maar ik heb een super vakantie gehad!

Q: Is jouw vakantie nu ook echt voorbij of was je al aan de slagSlotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

LAATSTE BERICHTEN

Bloggers Keurmerk