Photo Dairy #76

11/05/2015, In: Lifestyle, Personal
0

Vandaag is het maandag, en dat betekend een Photo Dairy. Dit is alweer een tijdje terug, want vorige week kondigde ik deze nieuwe site aan. Maar ik wilde deze week graag weer met jullie delen, want het was ook mijn eerste vakantieweek! Gelukkig is mijn vakantie nog niet voorbij en mag ik nog een week genieten van mijn vakantie, het mooie weer en tijd zat om te bloggen.

Maandag:

Maandag

 

Het is de eerste echt dag van mijn vakantie en daar mag ik ook lekker van genieten. Ik heb heerlijke verse groene thee. in een te blij thee-ei. Ook heb ik deze dag lekker rustig aan gedaan, want ja dat hoort natuurlijk bij een vakantie.

 

Dinsdag: 

Dinsdag

 

Vandaag was het natuurlijk de dag van de vrijheid, dat moest natuurlijk gevierd worden. We hadden er dit jaar wel voor gekozen om buienradar goed in de gaten te houden, daarom waren we ook wat later gegaan dan anders. Gelukkig hebben we het wel helemaal droog gehouden, dat was een heel groot pluspunt. We hebben, zoals we elk jaar doen de vrijheid gevierd in Wageningen en ook dit keer was het weer heel gezellig.

Woensdag:

Woensdag

 

Vandaag, the day after, is meestal een zware dag. Gelukkig viel het vandaag reuze mee en heb ik genoten van een heerlijk Engels ontbijt. Witte bonen in tomatensaus en toast met een heerlijk kopje thee. Ik kreeg al een aantal reacties dat mensen dit echt vies vinden, maar mij mag je er zeker voor wakker maken hoor. Ik houd ervan. Daarnaast heb ik nog heerlijke cupcakes gemaakt, waarvan het recept ook online staat. (klik hier voor het recept) Toen was ik nog niet klaar om in de keuken te staan, want ik heb ook nog lekkere risotto gemaakt.

 

Donderdag:

donderdag

 

Vandaag begon ik de dag met sporten, het gaat steeds beter, ook al heb ik af en toe nog echt wel spierpijn. Maar dit keer was het al minder dag de keer ervoor. Ook heb ik voor de rest een lekker rustig dagje gehad en heb ik lekker de serie Smeris gekeken. Ook ben ik die avond gezellig naar mijn zus gegaan en hebben we Gooische Vrouwen 2 gekeken! Wat ik een zeer hilarische film vind!

 

Vrijdag:

vrijdag

Vandaag het ik, net zoals de rest van de vakantie. een heerlijke rustige dag. Ik heb een aantal dingen voor mijn blog, en ik heb mijn ‘krultang’ geprobeerd. Het is niet echt een krultang, maar een Max Pro Evolution, die ik heb gekocht op de Beautyglossparty. Ik vond het in het begin nogal lastig en nog heb ik de ‘slag’ nog niet helemaal te pakken, maar het begin is er. Ik vond het resultaat al erg mooi voor een ‘onervaren-tang-gebruiker’. Die avond heb ik lekker dvd 2 van Doris zitten kijken, ook weer een heerlijke Nederlandse serie.

Zaterdag:

zaterdag

 

Vandaag ben ik ook weer begonnen aan een nieuwe serie, namelijk Gouden Bergen van SBS6. Ik had wel eerder een stukje van de serie gezien als reclame en toen heb ik enorm moeten lachen, voornamelijk van Plien. Daarom moest ik het wel even vanaf het begin af aan zien en ik moet zeggen dat het weer een heerlijke Nederlandse serie is, en daar houd ik van. In de avond zijn we even naar de broer van mijn vriend geweest en hebben we daar gezellig Lekker Nederlands zitten kijken, wat ik ook echt een leuk programma vind! Vooral JURK vind ik erg leuk en goed!

 

Zondag:

zondag

 

Vandaag, echt vandaag, nu ik dit typ is het zondag. Ik ben heerlijk buiten aan het genieten van het mooie weer terwijl ik dit artikel schrijf. Wat een luxe, wat wil je eigenlijk nog meer? Ik kan het me op dit moment niet bedenken. Want morgen wordt het ook mooi weer en dan ben ik ook weer heerlijk vrij, tja.. Niet slecht voor elkaar dus.

 

Q: Hebben jullie ook vakantie of ben je alweer aan het werk/school?

Slotfoto Artikel

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk