Mijn favorieten apps!

04/06/2015, In: How to/Tips, Lifestyle
0

Vandaag wil ik jullie laten zien wat mijn favorieten app zijn op mijn telefoon.
Ik heb een Iphone4S, met een niet zo groot geheugen, daarom heb ik ook niet heel veel app op mijn telefoon staan. Maar de apps die ik, die gebruik ik dan ook best vaak.

Het zijn vijf apps, die ik niet kan missen op mijn telefoon en zeker wel dagelijks open!
Sommige zal je misschien kennen, maar misschien ken je er een paar nog niet.

Schermafbeelding 2015-05-31 om 13.53.25

De eerste is Instagram en ik weet bijna wel zeker dat die bij de meeste bekend is. Voor diegene die het nog niet kennen, je kan via Instagram foto’s delen en bij andere foto’s bekijken, liken en reageren. Als je mij wil volgen dan kan dat, mijn naam op Instagram is (net zoals me blog) Maandagmorgenmodel.

 

 

 

Schermafbeelding 2015-05-31 om 13.53.42

De tweede en misschien iets minder bekende app als instagram is Snapchat. Dit is ook een leuke app om foto’s te delen. Je kan foto’s plaatsen in ‘Mijn verhaal’ dan kan iedereen die je volgt die foto of video zien. Maar je kan ook persoonlijk naar je vrienden een foto sturen. Wat anders is, is dat je foto naar een paar seconde verdwijnt. Doordat de foto zich niet automatisch opslaat op je telefoon, is je telefoongeheugen ook niet meteen vol. Erg handig! Wat ik wel erg leuk vind, is dat als je zelf een foto maak en je wilt hem graag bewaren, dan kan je er wel voor kiezen om hem op te slaan. Ik stuur meestal vrienden een Snapchat en plaats eigenlijk bijna niks in ‘Mijn verhaal’

Schermafbeelding 2015-05-31 om 13.55.21

Op de derde plaats staat deze app, My Day. In deze app kan je aftellen voor iets waar je erg naar uit kijkt. Ik tel bijvoorbeeld af tot de zomervakantie, omdat ik daar echt enorm veel zin in heb. Als ik dan in de ochtend opsta en ik heb er moeite mee om naar mijn werk te gaan, dan kijk ik even op deze app en zie ik dat de dagen voorbij vliegen en het snel vakantie is. Je kan natuurlijk aftellen voor een gaaf concert, voor je verjaardag of zoals in mijn geval, voor mijn vakantie.

 

 

 

Schermafbeelding 2015-05-31 om 13.55.59

Op de vierde plek is de app van Bloglovin. Op Bloglovin kan je je favorieten blogs volgen en krijg je de nieuwst artikelen te zien. Nu moet ik toegeven, dat als ik op de laptop zit, ik eerder naar Youtube ga dan naar Bloglovin, maar dat wil niet zeggen dat ik niet graag blogs lees. Ik vind het heerlijk om ze op mijn mobiel te lezen als ik tussendoor even iets wil doen. Het werkt prima en je kam makkelijk reageren, dus als ik even niks te doen heb, dan open ik deze app en ga ik lekker lezen.

 

 
Schermafbeelding 2015-05-31 om 13.56.43

 

De laatste app, op nummer vijf, is misschien een app die je nog niet kent. Want volgens mij is deze app niet heel bekend. Maar hij is super handig. Hij heeft Oma weet raad, in mijn geval was mijn oma wel een allesweter. Als er een vlek zat of wat dan ook, oma had daar altijd trucjes voor. Nu is er een app, waar je met wat voor een probleem dan ook naar toe kan en die je raad geeft. Erg handig! Je kan ook op ‘Rubrieken’ klikken en dan kan je per categorie kijken naar de tips. De categorieën zijn:  Toptips, Vlekken, Tuin, Gezondheid, Keuken en diversen. Met deze app sta je altijd met raad als je het even niet meer weet. Geen plantje die je niet kan verzorgen, geen recept wat mislukt en geen vlekken meer in je kleding. Of misschien is dat een beetje overdreven, maar deze app zal je zeker op weg helpen.

 

Q: Wat is jouw favorieten app?

Slotfoto Artikel

Er zijn nog geen reacties. Wees de eerste!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Silvia Zaaijer

Blogger 💻| YouTube 📹| 27🎈| Vegan🌱 | Running 🏃🏼‍♀️| Fotografie 📷| Health 🍎|Yoga🙏🏻 | 💌info@maandagmorgenmodel.nl

Bloggers Keurmerk